@bonjour merhaba sisteme doğum belgenizi yüklediniz mi bilmiyorum ama ben FORMUL A yükleyince kabul etmemişlerdi. E devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğini kabul ediyorlar sadece.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Ali Samancı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Ozgur-tunali 25 Kasım'da randevum var. Klinik olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim.
-
Merhaba, IR1 vizesi için 30 Kasım'da konsolosluk randevum var. Görüşme öncesi sağlık taramasından (Medical Examination) geçmem gerekiyor. Bildiğim kadarıyla aşı kayıtları istiyorlar ama benim kayıtlı aşı takvimim bulunmuyor. Hastanede bana gerekli olan aşıları yapacaklar mı acaba? Yapıyorlarsa fiyatı hakkında bilgisi olan biri cevap verebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim