Arkadaşlar Merhaba,
2021 talihlisiyim, Ds-260 formunu 9 Haziran'da gönderdim, bir süre sonra 'Anne Kızlık Soyadı' kısmını yanlış yazdığımı farkettim, ilk başta önemsemedim, olası mülakatta düzeltirim diyerek. Ama güvenlik soruşturması gibi işlemlerde lazım olabileceği fikrini duydum Telegram grubundaki arkadaşlardan. Tecribesi bilgisi olan var mı ? Formu tekrar açtırmalı mıyım? Açtırsam olası mülakat tarihini öteler mi ? Case: 31xxx
gleeson tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
gleeson tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gleeson, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar Merhaba,
2021 talihlisiyim, Ds-260 formunu 9 Haziran'da gönderdim, bir süre sonra 'Anne Kızlık Soyadı' kısmını yanlış yazdığımı farkettim, ilk başta önemsemedim, olası mülakatta düzeltirim diyerek. Ama güvenlik soruşturması gibi işlemlerde lazım olabileceği fikrini duydum Telegram grubundaki arkadaşlardan. Tecribesi bilgisi olan var mı ? Formu tekrar açtırmalı mıyım? Açtırsam olası mülakat tarihini öteler mi ? Case: 31xxxEdit: Yanlış bilgi olmaması adına "unlock request" maili attım.
-
Arkadaşlar Merhaba,
2021 talihlisiyim, Ds-260 formunu 9 Haziran'da gönderdim, bir süre sonra 'Anne Kızlık Soyadı' kısmını yanlış yazdığımı farkettim, ilk başta önemsemedim, olası mülakatta düzeltirim diyerek. Ama güvenlik soruşturması gibi işlemlerde lazım olabileceği fikrini duydum Telegram grubundaki arkadaşlardan. Tecribesi bilgisi olan var mı ? Formu tekrar açtırmalı mıyım? Açtırsam olası mülakat tarihini öteler mi ? Case: 31xxx