• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. 4x1r0s3
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    4
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

4x1r0s3

@4x1r0s3

4
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Istanbul

4x1r0s3 Takip etme Takip Et

4x1r0s3 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Selamlar, DS-260 formuyla ilgili bir sorum olacaktı.

Üniversite okurken yatay geçiş yaptım. Yani 2012-2015 (3 yıl) arası X üniversitesindeyken yatay geçiş yapıp 2015-2017 (2 yıl) yılları arasında Y üniversitesinde okuyup, mezun oldum. Bu durumda "number of educational institutions attended" kısmına 3 mü (lise dahil) yazmalıyım 2 mi (lise dahil)?

Bir diğer sorum da üniversite bilgileri kısmına 2 üniversiteyi de girmeli miyim yoksa mezun olduğum üniversiteyi girip "Date of Attendance From" u yatay geçiş yaptığım tarih olarak mı eklemeliyim? (Bu durumda 2015-2017 tarihlerini girmiş olacağım ve sanki lisans eğitimim 2 yıllıkmış gibi görünecek.)

Şimdiden çok teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      4
      4x1r0s3
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Merhabalar, kazanan arkadaşları tebrik ederim, çıkmayanlara da umarım sonraki senelerde çıkar bu meret. Bana bu yıl ilk deneyişimde çıktı fakat dosya numaram 28 binlerde. Tecrübeli ve sürece hakim arkadaşlara bir sorum olacaktı, bu dosya numarası ile mülakatlara çağrılma ihtimalim var mıdır?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      4
      4x1r0s3

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@4x1r0s3, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhabalar herkese, DS 260 formunu doldurabilmek için sisteme giriş yapmaya çalışıyorum ama 2-3 saattir "Your request cannot be processed at this time." hatası alıyorum. Bu durumla karşılaşan veya bir çözümü bilen var mıdır?

farkli bir web browser ile girmeyi deneyebilirsiniz.

Denedim aynı hatayı vermeye devam ediyor. İşin ilginci bir browser'da bu hatayı aldığım zaman diğer browserlar otomatik olarak bu hatayı gösteriyor DS 260'ın internet sayfasına girince. IP üzerinden falan okuyor herhalde sistem.

4
      4x1r0s3

4x1r0s3 tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells Teşekkürler. Bir de şöyle bir durumum var, şuan aynı zamanda master yapıyorum ve muhtemelen önümüzdeki dönem mezun olacağım. Master yaptığım okul bilgilerini de girmeli miyim? Eğer gireceksem sistem benden "date of attendance to" kısmına bir tarih girmemi istiyor. Ve bu kısma girilen tarih present ya da future bir tarih olarak seçilmiyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

4
      4x1r0s3

Selamlar, DS-260 formuyla ilgili bir sorum olacaktı.

Üniversite okurken yatay geçiş yaptım. Yani 2012-2015 (3 yıl) arası X üniversitesindeyken yatay geçiş yapıp 2015-2017 (2 yıl) yılları arasında Y üniversitesinde okuyup, mezun oldum. Bu durumda "number of educational institutions attended" kısmına 3 mü (lise dahil) yazmalıyım 2 mi (lise dahil)?

Bir diğer sorum da üniversite bilgileri kısmına 2 üniversiteyi de girmeli miyim yoksa mezun olduğum üniversiteyi girip "Date of Attendance From" u yatay geçiş yaptığım tarih olarak mı eklemeliyim? (Bu durumda 2015-2017 tarihlerini girmiş olacağım ve sanki lisans eğitimim 2 yıllıkmış gibi görünecek.)

Şimdiden çok teşekkürler.

4
      4x1r0s3

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@4x1r0s3, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhabalar herkese, DS 260 formunu doldurabilmek için sisteme giriş yapmaya çalışıyorum ama 2-3 saattir "Your request cannot be processed at this time." hatası alıyorum. Bu durumla karşılaşan veya bir çözümü bilen var mıdır?

farkli bir web browser ile girmeyi deneyebilirsiniz.

Denedim aynı hatayı vermeye devam ediyor. İşin ilginci bir browser'da bu hatayı aldığım zaman diğer browserlar otomatik olarak bu hatayı gösteriyor DS 260'ın internet sayfasına girince. IP üzerinden falan okuyor herhalde sistem.

4
      4x1r0s3

4
      4x1r0s3
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Merhabalar, kazanan arkadaşları tebrik ederim, çıkmayanlara da umarım sonraki senelerde çıkar bu meret. Bana bu yıl ilk deneyişimde çıktı fakat dosya numaram 28 binlerde. Tecrübeli ve sürece hakim arkadaşlara bir sorum olacaktı, bu dosya numarası ile mülakatlara çağrılma ihtimalim var mıdır?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      4
      4x1r0s3