• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. monsieur
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 23
    • En İyi 12
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

monsieur

@monsieur

bilemiyorum Altan

24
    İtibar
    48
    Profil Görüntülemeleri
    23
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Ankara

monsieur Takip etme Takip Et

monsieur tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2022 Bekleme Odası

@yayayekokocombo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

pasaportu olmayan birçok kişi var, pasaport numarasını sallayıp kayıt oluyor. pasaportu olmayanlara ileteyim dedim.

hocam bu yaptığınız hiç etik değil, bu şekilde gerçek başvuru yapan kişilerin hakkına giriliyor. sallayarak başvuru yapan kimse kazansa dahi hakkı boşuna gidecek. siz de bunu duyurarak bu duruma dolaylı yoldan destek oluyorsunuz. hiç doğru değil yaptığınız şey.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      monsieur
      monsieur

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ankarada fotografcı tavsiyesi arıyorum ilk defa basvuracak arkadasıma

beşevlerde bir fotoğrafçı var, yero yurt dışı eğitimin tam karşısında. Beşevler göbekte hemen. oraya gidebilir. yero yurt dışı eğitim orayla çalıştığı için tecrübelilerdir bu fotoğraf işlerinde, ben vize fotoğrafımı orda çektirmiştim. adını tam bilmiyorum ama yeri çok basit zaten . ayrıca konsoostoluğun sitesinde yetkin fotoğrafçılar listesi gibi bir belge var, ordan da bakabilir.

edit: bir kullanıcı gelmiş bir şey sormuş, onun hakkında bilgi vermişim. forum üyelerinden birisi mesajı eksilemiş. anlamak zor gerçekten insanları ...

monsieur
      monsieur
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

herkese bol şans büyüklerim küçüklerim. umarım her şey gönlümüze göre olur, giden/gidecek olan herkes başarılı olur. 2020 talihlilerine de bol şans diyorum umarım onlarda süreçlerine en kısa zamanda devam ederler, onların durumu bizden daha kötü maalesef. herkesin yolu açık olsun

monsieur
      monsieur

Ben de başlıktaki yerimi alayım koltuklar dolmadan..
      Hala pasaport çıkarmamış olanlar benim pasaportum 23 saatte teslim edildi ( konum: Ankara) . Ayrıca başvurduğum günün akşamına e-devlete düşmüştü pasaport bilgilerim. Pasaport için randevu almadan gitmeyin, ben gittim buradan sıra numarası veremiyoruz dediler, boşuna gitmiş oldum. Daha sonra randevu alıp gittim. (dediklerim Ankara için geçerli diğer illeri bilmiyorum). Tarayıcı olarak Opera Browser kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Fakat formu doldururken çok oyalanmayın hata verebiliyor. Ayrıca başvurularınız için Serkan Yürekli 'nin başvuru videosunu izleyebilirsiniz, oldukça detaylı bir anlatım mevcut.
      Başvurunuzu tamamladıktan sonra ekran fotosu almayı, ve başvurunuz alındı ekranını pdf olarak kaydetmenizi tavsiye ederim. daha sonrada bu belgeleri bir kaç ayrı yerde depolayın ki başına bir şey gelmesin. (ben bilgisayar diskine, google drive'a ve telefonuma kaydettim). Bu bilgiler belki çoğunuz için gereksiz ama belki yeni birisi görür, onun için faydalı olur diye yazmak istedim.

Herkese sağlıklı günler dilerim

monsieur
      monsieur
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Dex success yazısını yani confirmation number almadığınız sürece başvuru yapmamışsınız demektir. o yüzden sıkıntı olmuyor diye biliyorum. ben de ilk denediğimde sayfa hata verdi ve en baştan tekrar başvuru yaptım.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      monsieur
      monsieur
    • RE: Türkiye'deyken ABD Çeki Bozdurmak!

@SAVAS hocam banka banka gezeceksin. aslında bazı bankalar bozuyormuş, özellikle yurt dışı kaynaklı bankalar. fakat biz bozmuyoruz, biz bilmiyoruz diyerek geçiştiriyorlar. biraz şansını zorlaman lazım kanaatimce. ben yapı kredi bankası'na gittim çeki bozmadı, başka bir şubesine gittim aynı bankanın o bankadaki görevli bozdu. daha önce vergi iadesi vs. alan tanıdığın varsa ona sor hangi bankadan bozmuş ise direk oraya gidebilirsin. çeki bozdurma işlemi yarım saat civarı sürüyor, bu yüzden uğraşmak istemiyor sanırım banka görevlileri.

Bankacılık içinde yayımlandı
      monsieur
      monsieur
    • RE: WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi

selamlar. bugün bankalara gittim fakat çek bozmadıklarını söylediler.( yapı kredi, ziraat, qnb finans, teb). covid yardım çeki alıp bozdurabilen arkadaşlar varsa veya çek bozma işlemleri ile ilgili bilgisi olan kişiler cevap verebilirse sevinirim.
      not: vergi iade çekimi yapı kredi bankası ile tahsil etmiştim.

Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
      monsieur
      monsieur

@imerafera bunu ben de araştırmıştım geçen sene, bir problem teşkil etmiyor hocam. eğer kazanırsan dediğin gibi görüşmeye iki pasaportunu birden götürmen gerekiyor. yeni pasaport çıkarırken eskisini delip, bir kısmını kesip sana teslim ediyorlar zaten. sorun yok yani. bol şans

monsieur
      monsieur
    • RE: WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi

tekrar merhaba. bilgilendirme amaçlı yazıyorum. çeki yapı kredi bankası'nın başka bir şubesi üzerinden bozdurdum. daha önce vergi iadesi alan arkadaşlar hangi bankadan çekini bozdurdu ise o bankadan işlemlerini yapmasını tavsiye ediyorum.
      Selamlar

Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
      monsieur
      monsieur

@levelo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

öncelikle herkese merhaba ve bol şanslar aranıza yeni katıldım.2 gün önce başvurumu yaptım ve sorum olacak;
      Başvuru sayfasında telefon numaramı yazarken +900545......... olarak yazdım. +90 dan sonra tekrar 0 yazmama gerek yokmuş ama ben yazdım bu başvurumu olumsuz etkiler mi? çok merak ediyorum.

orası opsiyonel bir kısım, bir sıkıntı çıkmaz.

monsieur
      monsieur

monsieur tarafından gönderilen son iletiler

@Dex success yazısını yani confirmation number almadığınız sürece başvuru yapmamışsınız demektir. o yüzden sıkıntı olmuyor diye biliyorum. ben de ilk denediğimde sayfa hata verdi ve en baştan tekrar başvuru yaptım.

monsieur
      monsieur

@gezgin34, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells merhaba,

• Doğum yeri il olarak yazıyordu eski kimlikte onu mu yazıyorduk?
        *9. sorudaki adres kısmında, adresi yazarken a satırından mı başlamamız lazım yoksa b satırından mı? bir MAH. gibi kısaltmalar kullanabiliyoruz değil mi?
        *6. soruya YES deyip geçiyoruz, Türkiyeden başvuruyoruz.?

serkan yürekli youtube kanalındaki başvuru videosunu izleyebilirsiniz. sorularınızın cevapları detayları ile mevcut

monsieur
      monsieur

@yayayekokocombo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

pasaportu olmayan birçok kişi var, pasaport numarasını sallayıp kayıt oluyor. pasaportu olmayanlara ileteyim dedim.

hocam bu yaptığınız hiç etik değil, bu şekilde gerçek başvuru yapan kişilerin hakkına giriliyor. sallayarak başvuru yapan kimse kazansa dahi hakkı boşuna gidecek. siz de bunu duyurarak bu duruma dolaylı yoldan destek oluyorsunuz. hiç doğru değil yaptığınız şey.

monsieur
      monsieur

@serra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhaba saat kaça kadar basvuru yapabiliriz bugün son gün sanirim

saat 20:00 olması lazım fakat tam emin değilim

monsieur
      monsieur

@Merika, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@monsieur emin miyiz oyle mi, buyuk harfler konusunda ?? bir an tereddut ettim, ben de formu buyuk harflerle doldurdum cunku.. 🤔 @crazycells tarafinizdan da teyit isterim mumkunse 🙏

ben kendim de büyük harflerle doldurdum tüm formu. bunu sıkıntı yapacaklarını sanmam, öyle olsa en başta belirtirlerdi. büyük harflerle doldurmak sıkıntı değil diye biliyorum.

monsieur
      monsieur

@yayanane, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhabalar, CAPS- lock (pasaporttaki şekilde) isim-soyisim şeklinin yazılmasında bir sakınca olur mu , yoksa ingilizce klavye küçük harfle midir? Şimdiden teşekkür ederim

olmaz, hepsini büyük harfle doldurabilirsiniz. fakat tabii ki ingilizce harfler olması lazım.
      örnek : isminiz "fıstıkçı şükrü" olsun. büyük harfle yazarken "FISTIKCI SUKRU" şeklinde yazarsınız. küçük harfle yazarken ise "fistikci sukru" şeklinde.
      bu tarz hatalardan kaçınmak için başvuru formunu doldururken "eng" klavye kullabilirisniz. böylelikle hata yapma olanağınız ortadan kalkar.

monsieur
      monsieur

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ankarada fotografcı tavsiyesi arıyorum ilk defa basvuracak arkadasıma

beşevlerde bir fotoğrafçı var, yero yurt dışı eğitimin tam karşısında. Beşevler göbekte hemen. oraya gidebilir. yero yurt dışı eğitim orayla çalıştığı için tecrübelilerdir bu fotoğraf işlerinde, ben vize fotoğrafımı orda çektirmiştim. adını tam bilmiyorum ama yeri çok basit zaten . ayrıca konsoostoluğun sitesinde yetkin fotoğrafçılar listesi gibi bir belge var, ordan da bakabilir.

edit: bir kullanıcı gelmiş bir şey sormuş, onun hakkında bilgi vermişim. forum üyelerinden birisi mesajı eksilemiş. anlamak zor gerçekten insanları ...

monsieur
      monsieur

@levelo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

öncelikle herkese merhaba ve bol şanslar aranıza yeni katıldım.2 gün önce başvurumu yaptım ve sorum olacak;
      Başvuru sayfasında telefon numaramı yazarken +900545......... olarak yazdım. +90 dan sonra tekrar 0 yazmama gerek yokmuş ama ben yazdım bu başvurumu olumsuz etkiler mi? çok merak ediyorum.

orası opsiyonel bir kısım, bir sıkıntı çıkmaz.

monsieur
      monsieur

@imerafera bunu ben de araştırmıştım geçen sene, bir problem teşkil etmiyor hocam. eğer kazanırsan dediğin gibi görüşmeye iki pasaportunu birden götürmen gerekiyor. yeni pasaport çıkarırken eskisini delip, bir kısmını kesip sana teslim ediyorlar zaten. sorun yok yani. bol şans

monsieur
      monsieur

@Breath35 başka bir internet bağlantısı üzerinden deneyebilirsiniz, dns ayarlarınızı otomatik yaparak deneyebilirsiniz( eğer zaten otomatikte ise elle dns girerek), farklı tarayıcı ile deneyebilirsiniz. aklıma gelen çözüm önerileri bunlar.

monsieur
      monsieur