Arkadaslar merhaba..Benim bir hafta sonra interview olacak.Fakat sisteme greencarddan baska bir belge yuklemedim cunku sistem benden istemedi.2.evliligim bu evlilik ve bosanma belgemerini interview’de yanimda gotursem sikinti olur mu yoksa upload evidence mi yapmaliyim sisteme yardimci olursaniz cok sevinirim saglicakla kalin..
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
A
ayseerdem tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
-
RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
Bende Amerikaya Green Card yoluyla geldim ve tek takip ettiğim Abd’de yasayan Türk olarak tek takip ettiğim sizlersiniz..Çok bilgi edindim sayenizde.
Yalnız bende Abd’ye gec giriş yaptım.İlk giriş 2018 eylül ve bu tarihten sonra 10 ay giriş yapmadım ve 2019 temmuzdan beri toplam 40 ay oldu burdayım.Sence ne zaman vatandaşlık başvurusu yapmalıyım? -
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@hakisalapaki aslinda mantiken dediginiz gibi olmasi lazim.
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@crazycells gocmenlik burolari kapali diye biliyorum.Bu durumda biyometrik randevusu nasil yapilacak anlayamadim.
-
Merhaba..Su an icin Re-permit'e basvurabiliyor muyuz?