• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Bilgin Tasyurek
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Bilgin Tasyurek

@Bilgin Tasyurek

2
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Bilgin Tasyurek Takip etme Takip Et

Bilgin Tasyurek tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Gelir vergisi / beyani

@knnrn Merhaba Kenan Bey,
      Öncelikle detaylı açıklamalarınız için teşekkür ederim. Ben 2019 Eylül ayında geldim ve 2020 yılına kadar hiç çalışmadım. Gelirim olmadığı için vergi beyanında bulunmayacaktım ama bir arkadaşım "Gelirin olmadığı ve çocukların olduğu için destek alabilirsin" dedi ve gelirim olmasa da beyanda bulunmamı önerdi.
      1- Turbotax ve creditkarma gibi siteler üzerinden doldurmayı denedim ama belirli bir aşamaya kadar geliyorum ya W-2 formunu doldurmadığım için(çalışmadığım için yok) ya da "hiç gelirin olmadığı için online başvuru yapamazsın ama posta ile beyanda bulunabilirsiniz" şeklinde açıklama alıyorum. Bu konu ile ilgili bir tecrübeniz veya bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
      2- Hiç çalışmadığım için herhangi bir vergi iadesi\para\çocuk yardımı alacağımı düşünmüyorum ama arkadaşımın dediği gibi alma ihtimalim var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      Bilgin Tasyurek
      Bilgin Tasyurek
    • RE: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)

@redsat2000 Merhaba, çok önceki bir entryinize yazıyorum ama benim durumum ile ilgili olabileceği için yazıyorum. Ne yapacağımı şarşırdım artık. Ben 2019 Eylül de geldim ama 2020'de çalışmaya başladım. 2019 için vergi beyanında bulundum ama çalışmadığım için gelirimi 0 olarak belirttim. Herhangi bir vergi iadesi de çıkmadı tabiki. Stimulus çek ise hala gelmedi. Vergi beyanında bulunduğum için de non-filler toolsa giriş yapmıyorum. Bu arada vergi beyanı sürecim de ilginç oldu. İlk defa gönderdiğim ve hiç gelirim olmadığı için sanırım, online olarak kabul etmedi. TurboTax üzerinden doldurdum ama çıktı alıp posta ile gönderdim. Benimle aynı durumda olan var mı, onlar alabildiler mi bilmiyorum. Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz veya yönlendirebileceğiniz bir kaynak varsa sevinirim. Yardımcı olsanız da olmasanız da şimdiden çok teşekkürler.

Devlet Yardım Programları içinde yayımlandı
      Bilgin Tasyurek
      Bilgin Tasyurek

Bilgin Tasyurek tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)

@knnrn Merhaba, ben vergi beyanında bulundum ama 2019 da çalışmadığım için 0 olarak belirttim. Ayrıca ilk vergi beyanım olduğu ve gelirim de 0 olduğu için(sanırım) TurboTax online göndermemem izin vermedi, çıktı alıp gönderdim. Gelirim olmadığı için tax return de çıkmadı tabiki. Şimdiye kadar bekledim ama halen stimulus çek gelmedi. Non-fillers uygulamasına banka bilgilerimi de giremiyorum çünkü en başta vergi beyanında bulunduysan girme diyor. Bir öneriniz var mı, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bilgin Tasyurek
      Bilgin Tasyurek

@redsat2000 Merhaba, çok önceki bir entryinize yazıyorum ama benim durumum ile ilgili olabileceği için yazıyorum. Ne yapacağımı şarşırdım artık. Ben 2019 Eylül de geldim ama 2020'de çalışmaya başladım. 2019 için vergi beyanında bulundum ama çalışmadığım için gelirimi 0 olarak belirttim. Herhangi bir vergi iadesi de çıkmadı tabiki. Stimulus çek ise hala gelmedi. Vergi beyanında bulunduğum için de non-filler toolsa giriş yapmıyorum. Bu arada vergi beyanı sürecim de ilginç oldu. İlk defa gönderdiğim ve hiç gelirim olmadığı için sanırım, online olarak kabul etmedi. TurboTax üzerinden doldurdum ama çıktı alıp posta ile gönderdim. Benimle aynı durumda olan var mı, onlar alabildiler mi bilmiyorum. Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz veya yönlendirebileceğiniz bir kaynak varsa sevinirim. Yardımcı olsanız da olmasanız da şimdiden çok teşekkürler.

Bilgin Tasyurek
      Bilgin Tasyurek
    • RE: Gelir vergisi / beyani

@knnrn Merhaba Kenan Bey,
      Öncelikle detaylı açıklamalarınız için teşekkür ederim. Ben 2019 Eylül ayında geldim ve 2020 yılına kadar hiç çalışmadım. Gelirim olmadığı için vergi beyanında bulunmayacaktım ama bir arkadaşım "Gelirin olmadığı ve çocukların olduğu için destek alabilirsin" dedi ve gelirim olmasa da beyanda bulunmamı önerdi.
      1- Turbotax ve creditkarma gibi siteler üzerinden doldurmayı denedim ama belirli bir aşamaya kadar geliyorum ya W-2 formunu doldurmadığım için(çalışmadığım için yok) ya da "hiç gelirin olmadığı için online başvuru yapamazsın ama posta ile beyanda bulunabilirsiniz" şeklinde açıklama alıyorum. Bu konu ile ilgili bir tecrübeniz veya bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
      2- Hiç çalışmadığım için herhangi bir vergi iadesi\para\çocuk yardımı alacağımı düşünmüyorum ama arkadaşımın dediği gibi alma ihtimalim var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      Bilgin Tasyurek
      Bilgin Tasyurek