• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. greenday80
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

greenday80

@greenday80

1
    İtibar
    26
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

greenday80 Takip etme Takip Et

greenday80 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@ATS16 sağolun sizin de öyle olur umarım

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      greenday80
      greenday80

greenday80 tarafından gönderilen son iletiler

@ATS16 sağolun sizin de öyle olur umarım

greenday80
      greenday80

@roccorocco merhaba bütün vergi bildirimlerimi tam ve zamanında yaptım ama hiçbir evrak sormadı tesekkürler

greenday80
      greenday80

Merhaba bütün vergilerimi zamanından önce tam olarak ödedim vergi bildirimlerimi de yanımda götürdüğüm halde sorup istemedi sağolun

greenday80
      greenday80

@patron3535 sagol tesekkur ederim cevabin icin acikcasi memur bana fazla yuklenmedi ne is yaptigimi sordu uber dedim vergi kagitlarimi istemedi ama ben de sana yakin dusunuyorum sagol

greenday80
      greenday80

Merhaba 11 agustosta vatantaslik mulakatim oldu hersey gayet iyiydi memur mulakat sonunda bana herseyi imzalatti fakat memur kararini supervisori ile konustuktan sonra verecegini soyledi butun herseyi gectim 6 ay kuralini hic bozmadan yaklasik her yil bes bucuk ay turkiye de kalmis sekilde vatandaslik muracatimi yaptim memurun tam dedigini anlamadim ama gun biriktirdigim anlaminda biseyler soyledi tahminim benim turkiyeye gidis gelislerimle ilgili ben de tatil icin gitmedigimi aileme bakmak zorunda oldugum icin giittigimi soyledim bir de basvuru formunu submit yaptiktan sonra turkiyeye gittim 2 ay sonra geldim memur sordu bunu da amerikada gecirdigim toplam gun sayim 943 , disinda kaldigim gun sayisi da formu submit yapana kadar 877 gundu son turkiyeye gidisimle 933 gun oldu su an karari bekliyorum sizin dusunceniz nedir sagolun

greenday80
      greenday80

@Sharm çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz anlatamam

greenday80
      greenday80

Merhaba benim de bu yıl vatandaşlıkbaşvuru sürecim başlıyor ama kafamı karıştıran bazı şeyler var ilk olan benim amerikaya greencard talihlisi olarak ilk geldiğim tarih 29 haziran 2020 ve 16 temmuz 2020 ayrıldım ve tekrardan gelişim 12 ocak 2021 tarihi hesapladım 16 temmuz -12 ocak arası egerki 16 temmuz amerikada kalıyo sayılmazsam 181 . günde amerikaya girmiş sayılıyorum bi de covid zamanıydı o zaman ve bu tarihten sonra hep düzenli olarak 6 ayı geçirmeden 170 gün türkiye geri kalanı da amerikada yaşayarak geçirdim sizce ben başvurumu hangi tarihte yapabilirim bu birgünlük gecikme yüzünden tarih başa sarar mı ?ve başvurumu yapıp bütün işlemleri bitirdikten sonra türkiyeye dönüp görüşmeye çağırdıklarında gelsem sorun olur mu bazı yerlerden başvuru yaptıktan sonra amerikadan ayrılmayın diye şeyler okudum bilgilendirirseniz sevinirim

greenday80
      greenday80

Merhaba vatandasliga basvuru yaparken 6 aydan az amerikada yasadigimiz sure 30 ay icinde sayiliyor mu yoksa sadece 6 ay ve uzeri amerikada yasadigimiz sureler mi bu 30 aya dahil cunku ben ilk gelisimde 2 hafta , ikinci gidisimde de 3,5 ay kaldim amerikada 6 aylik yurtdisi suresini asmadan dondum

greenday80
      greenday80

Merhaba 2019 greencard talihlisiyim ve hersene hicbir sekilde 6 aylik yurtdisi kalis suremi gecirmeden amerikada ikamet ettim ve calistim, vergimi odedim seneye pasaport basvurumu yapmak istiyorum fakat uscis adresim california da ilk 2 yil california da yasadim fakat 2 senedir miami deyim ve seneye vatandaslik basvurumu floridadan yapmak istiyorum adresimi uscis uzerinden degistirmem soylendi ve degistiricem ama bu pasaport mulakatinda sorun yaratir mi sizin ikamet adresiniz california daymis oradan basvuru yapmam istenir mi? Thx

greenday80
      greenday80
    • RE: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

merhaba durumunuz ne oldu öğrenebilirmiyim sanırım giriş yapamadınız benim de 23 temmuz giriş yapmam gerek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      greenday80
      greenday80