• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. AHAHAHA
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

AHAHAHA

@AHAHAHA

4
    İtibar
    367
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

AHAHAHA Takip etme Takip Et

AHAHAHA tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2019 bekleme odası

@crazycells https://www.cnnturk.com/dunya/green-card-ile-ilgili-bilmeniz-gereken-her-sey?page=6

Amerikan Hükümeti'nin verdiği istatistiki verilere göre her yıl ortalama 9-10 milyon Green Card başvurusu; başvuru esnasında yapılan hatalardan dolayı elenmektedir. Kaldı ki her sene Türkiye'den katılan kişiler arasında yaklaşık 120 bin kişi fotoğraf yüzünden elenmektedir. Fotoğraflar verilen ölçülere birebir uygun olmalıdır. Aksi halde başvurunuz diskalifiye olur. Bu yüzden formu doldurmak son derece önemlidir. En önemli noktalardan biri de formla birlikte teslim edilen fotoğraf. Belirli bir formatta sabitlenen fotoğraf için teknik ayrıntıların dikkatlice okunması şarttır.

Haberin kaynağı danışmanlık şirketi.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      AHAHAHA

@crazycells aramızda geçen konuşmalara istinaden, askerlik konusundan bağımsız şaka yollu bir mesaj attım. Bedelli hakkındaki düşünceleri mi merak ediyorsanız evet karşıyım. Profesyonel askerlik yada zorunlu askerlik arasında bir seçim yapılması taraftarıyım hepsinden biraz olsun dediğimizde oluşan tablo pek iç açıcı değil.

A
      AHAHAHA

@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells bu başlık ile alakalı değil ama forumda sorun mu var acaba profil resmim kalkmış ve yükleyemiyorum yoksa bende mi sorun var

hayir, oyle bir sorunun farkinda degilim. Hmm, diger arkadaslara bir sorayim ben.

Sayin @crazycells ayni sorun bendede mevcut

tamamdir, bilgilendirme icin tesekkurler.

Operada da düzenleme, alıntılama ve cevap fonksiyonları çalışmıyor.

A
      AHAHAHA

AHAHAHA tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells aramızda geçen konuşmalara istinaden, askerlik konusundan bağımsız şaka yollu bir mesaj attım. Bedelli hakkındaki düşünceleri mi merak ediyorsanız evet karşıyım. Profesyonel askerlik yada zorunlu askerlik arasında bir seçim yapılması taraftarıyım hepsinden biraz olsun dediğimizde oluşan tablo pek iç açıcı değil.

A
      AHAHAHA

@hsndmn DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@wwinter Askerde '$' böyle şafak atardık 🙂

konu siz olunca bedelli mi yaptınız diye soramadan edemiyor insan.

A
      AHAHAHA

@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells bu başlık ile alakalı değil ama forumda sorun mu var acaba profil resmim kalkmış ve yükleyemiyorum yoksa bende mi sorun var

hayir, oyle bir sorunun farkinda degilim. Hmm, diger arkadaslara bir sorayim ben.

Sayin @crazycells ayni sorun bendede mevcut

tamamdir, bilgilendirme icin tesekkurler.

Operada da düzenleme, alıntılama ve cevap fonksiyonları çalışmıyor.

A
      AHAHAHA

@crazycells https://www.cnnturk.com/dunya/green-card-ile-ilgili-bilmeniz-gereken-her-sey?page=6

Amerikan Hükümeti'nin verdiği istatistiki verilere göre her yıl ortalama 9-10 milyon Green Card başvurusu; başvuru esnasında yapılan hatalardan dolayı elenmektedir. Kaldı ki her sene Türkiye'den katılan kişiler arasında yaklaşık 120 bin kişi fotoğraf yüzünden elenmektedir. Fotoğraflar verilen ölçülere birebir uygun olmalıdır. Aksi halde başvurunuz diskalifiye olur. Bu yüzden formu doldurmak son derece önemlidir. En önemli noktalardan biri de formla birlikte teslim edilen fotoğraf. Belirli bir formatta sabitlenen fotoğraf için teknik ayrıntıların dikkatlice okunması şarttır.

Haberin kaynağı danışmanlık şirketi.

A
      AHAHAHA
    • RE: Green card çekilişi bence ücretli olmalı, siz ne düşünüyorsunuz?

@crazycells Etik değerlere bağlı kurumlar olduğunu görmek sevindirici.

ABD şartları istediği şekilde değiştirebilir, itiraz edemeyiz. Fakat etkimizin olmadığı bir kararda bile, aynı yolun yolcusu bizlerin , bazılarımızın hayallerine engel olma düşüncesini pek "sağlıklı" bulmuyorum. Dilim döndüğünce bunu anlatmaya çalıştım. Bir parça başarabiliysem ne mutlu bana.

Bu vesile ile de size şükranlarımı sunmak isterim. Öncelikle çok iyi bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Verdiğiniz değerli bilgiler bana çok şey kattı. Ne kadar teşekkür etsem az kalır.
      İyi ki varsınız.

A
      AHAHAHA

@caglaror
      Green card paralı mı oluyor ???
      Green card başvuru ücreti ne kadar ???

Medyamızın sevebileceği türden başlıklar. Bu tür haberler ters tepebilir, neyse.

Yaklaşık bir ay sonra insanlar buraya -"green card kazanmışım nereden almam lazım ? türü mesajlar atacaklar. Belki de olması gereken budur. Neymiş bu kart bir araştırayım dediğimde kendimi burada gün sayarken buldum.
      -kıymetlimisss...

Perdelerini değiştirmek için sonuçları bekleyen birisi vardı 🙂 hepimizin durumu az çok aynı. Belki de yanlış olan bizim yaptığımızdır belki de o asansör hiç gelmeyecek. Kazanmış biri olarak gideceğiniz eyaleti belirleyebildiniz mi? süreç zaten zor %1 şans için bekleyerek daha da zorlaştırmak pek mantıklı gelmiyor açıkcası

A
      AHAHAHA

Birader sen ne anlatıyosun ya ?

Hala ben 15k öderim sen ödeyemezsin muhabbetine çekiyorsun. Ne gerek var , bırak kimse zorlanmadan başvurusunu yapsın diyorum. 10 yıldır şansını deneyen insanlar var. Neden her sene 50 dolar ödesinler. Başvuru ücretinin kazanma şansını etkilemeyeceği anlatmaya çalıştım zaten. İlla başvuru ücreti ödemek istiyorum diyorsan firmalardan yardım alabilirsin.

Sana gelince, İnsanların karakterleri bu tip durumlarda ortaya çıkar. Boşu boşuna kendini üzmene gerek yok yani.

Troll falan da değilim hali hazırda takip ediyordum. Sonuçlar açıklanıp ortalık karışmadan, bilgi veren 1-2 insana teşekkür etmek istemiştim olay buralara geldi.

Forumdan da hazır konu açılmışken

Her topluluk belirli değerler etrafında oluşur. İnsanların sadece maddi beklentilerden ötürü ABD ye göç etmek istediği düşünmüyordum. En azından bende ,başkalarının haklarına saygılı bireyler oldukları izlenimi uyandırmıştı ki forumda okuduğum, ülkemiz hakkındaki şikayetlerde bu yöndeydi. Lakin bunun böyle olmadığı öğrenmiş oldum. iyi zannettiğimiz insanlar ellerine fırsat geçmemiş kişilerdir sözünün de sağlaması oldu. Elinize fırsat geçse kendinizden başka kimseyi düşünmeyeceğinizi gösterdiniz.

Bunun için sana teşekkür ediyorum.

A
      AHAHAHA

Gayet tabi , Amerikan hükümetinin burayı okumadığının ben de farkındayım. Dikkat çekmeye çalıştığım husus, mesajlardaki tutarsızlık. Başvuru yaptığım süreçte , cebimde lotoya ayırabileceğim 50 dolarım yoktu. Bu durum gerekli olan 15.000$ doları karşılayamayacağım anlamına gelmiyor. Kimsenin de dert edinmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten bu tip durumlar için ortalama 100k kazanan , 50k vize yok mu ? Ayrıca diğer forumdan gördüğüm kadarıyla , green cardı vize niyetine kullanmaya çalışan insanlar var ki bahsettiğiniz 50 doları emin olun çok rahat gözden çıkarabilirler. Belki de hedeflenen vize sayısı reelde 25k ve bu tip sapmalar yüzünden 50k veriliyordur bilemiyoruz. Şansının azaldığını düşünenler bir de bu şekilde baksın. Demek ki başvuru ücreti bir kriter değil aksine her sene başvuru yapanlar için bir yük.

Başvuru ücretinin katılım "ciddiyetini" arttırdığını savunan insanlara, madem öyle ücret daha fazla olsun o zaman dediğimde aldığım cevaplar :

-ulan andaval. Madem tuzun kuru - yırtarsın bir yerlerini -kesinlikle Türkiye'de kalması gereken birisi -hasta arkadaşa vs vs..

Kendisi 50 - 100 doları rahatlıkla verebildiği için diğerleri umurunda değil. Sistem kendisine dokununca verdiği tepkileri takdirinize bırakıyorum. Benim şikayet ettiğim zihniyet budur.

A
      AHAHAHA

@vecihi bırakalım onuda başvuran kişi düşünsün. İnsanlar bir şekilde borç - kredi vs hallediyo ki maddi sıkıntılardan dolayı gidemeyen görmedim. Varsa da hepimizin başına gelebilecek şeyler bugün cebimizde 15.000 dolar olması bir sene sonrada olabileceği anlamına gelmiyor. Hadi o düşünmüyor ABD düşünsün, çözüm arasın. Yoksa başa dönüyoruz yine. Aynı mantık İngilizce bilmeyen başvurmasın diyen var , Yüksek lisans yapmayan gelmesin iş bulamaz diyen var.

A
      AHAHAHA

aaaaaaaaaaa olur mu öyle şey

Alışmış adamlar öpülmeye ABD de öpsün istiyorlar. Ama "akıllı" adamlar, her kesimden insanın umut bağladığı kartı kendilerine yontmaya çalışıyorlar. 50 dolar veremeyecek durumda olanlar , insan değil gözlerinde. Aynı şeyi kendilerine yapmaya kalktığında en mağdur , en gariban oluyorlar bir anda.
      boşuna dememişler "fakirin fakire yaptığı zulum gibisi yok."

A
      AHAHAHA