• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. basri.ensari
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 10
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

basri.ensari

@basri.ensari

-2
    İtibar
    28
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

basri.ensari Takip etme Takip Et

basri.ensari tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

Öncelikle herkese merhaba bende başvurumu yaptım.

Fakat aklıma takılan bir kaç soru var, çok yakın bir tanıdığım (akraba değil) ABD Manhattan'da yaşıyor ve bende gelmek istiyorum yanına dediğim zaman ilk bir GC başvurusu yapalım dedi.

Başvuruyu yaptık 21 yaşındayım, şuan ülkenin durumu malum çalışmıyorum da, 5 Mayısta sonuçlar açıklanacak bu adam bana görüşmeye gideceğin zaman benim evimin adresini vereceksin ve kesinlikle hiç bir şekilde yalan söylememem gerektiğini her şeyin ne derece kötü veya iyi olursa olsun olduğu gibi anlat dedi.

Başvuru ücretlerini ödeyebilirim, hatta biraz bankada parada gösterebilirim ama çok uçuk miktarlarda değil bankada param olmadığı için red yermiyim?

Son olarakta ben Lise mezunuyum ve üniversite okumak istiyorum eğer orada imkanlarda el verirse bunu oradaki görevliye bildirmemin bir sakıncası olur mu?

Ayrıca tanıdığımın adresini vereceğim için sponsorluk vb. belge hazırlamam gereklimi?

Şimdiden bilgi verecek herkese teşekkür ediyorum ve herkese bol şanslar diliyorum...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari

Merhaba arkadaşlar, örneğin kurada kazandık diyelim, bizden ABD'de adres vermemizi istiyorlar onu vermesek vizeyi vermezler mi? Ben bir tanıdığın adresini vermek istiyorumda onada bağımlı kalmamak adına bek onun adresini verme taraftarı değilim. Bilgi verirseniz sevinirim...

B
      basri.ensari
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, bu yıl 3. Kere çekilişe katılmayı düşünüyorum da pasaportumun geçerlilik tarihi 28 Aralık 2022 yenilemeye gerek var mı?

Bazı yerlerde en az 2 yıl süresi olmak zorunda falan yazıyorda bilgi verirseniz sevinirim.

Bir de son olarak ön lisans okuyordum bu yıl mezun olucam ama ne zaman girilir bilmiyorum stajımı yapıyorum başvuruda ne yazayım lise mi üniversite mi?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari

basri.ensari tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, bu yıl 3. Kere çekilişe katılmayı düşünüyorum da pasaportumun geçerlilik tarihi 28 Aralık 2022 yenilemeye gerek var mı?

Bazı yerlerde en az 2 yıl süresi olmak zorunda falan yazıyorda bilgi verirseniz sevinirim.

Bir de son olarak ön lisans okuyordum bu yıl mezun olucam ama ne zaman girilir bilmiyorum stajımı yapıyorum başvuruda ne yazayım lise mi üniversite mi?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari
    • RE: Başvuruda Pasaport Süresi Hk.

@basri-ensari, içinde söyledi: Başvuruda Pasaport Süresi Hk.

Bir de son olarak yazmayı unutmuşum ön lisans okuyordum bu yıl mezun olucam ama ne zaman girilir bilmiyorum stajımı yapıyorum başvuruda ne yazayım lise mi üniversite mi?

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari
    • Başvuruda Pasaport Süresi Hk.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari

@crazycells üstad peki bu illaki bir ev adresimi olmak zorunda otel vb. Adres olmazmı?

B
      basri.ensari
    • RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

Beyler örneğin teb döviz hesabıma abd bankalarından dolar yatırabilirmiyim?

Bankacılık içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari

Merhaba arkadaşlar, örneğin kurada kazandık diyelim, bizden ABD'de adres vermemizi istiyorlar onu vermesek vizeyi vermezler mi? Ben bir tanıdığın adresini vermek istiyorumda onada bağımlı kalmamak adına bek onun adresini verme taraftarı değilim. Bilgi verirseniz sevinirim...

B
      basri.ensari
    • RE: Bekar ve tek gidecek varmıdır?

Merhaba beyler, bende tek gitmeyi düşünüyorumda örneğin kurada kazandık diyelim, bizden ABD'de adres vermemizi istiyorlar onu vermesek vizeyi vermezler mi? Ben bir tanıdığın adresini vermek istiyorumda onada bağımlı kalmamak adına bek onun adresini verme taraftarı değilim. Bilgi verirseniz sevinirim...

B
      basri.ensari
    • RE: GC ile Üniversite Eğitimi Hk.

@Calibraturbo Hocam o kadar param yok 😃

Eğitim içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari
    • GC ile Üniversite Eğitimi Hk.

Bir kez daha merhabalar herkese.

Arkadaşlar GC kazandığımız zaman Amerika'da üniversite okuma şansımız var mı?

Eğitim içinde yayımlandı
      B
      basri.ensari

Öncelikle herkese merhaba bende başvurumu yaptım.

Fakat aklıma takılan bir kaç soru var, çok yakın bir tanıdığım (akraba değil) ABD Manhattan'da yaşıyor ve bende gelmek istiyorum yanına dediğim zaman ilk bir GC başvurusu yapalım dedi.

Başvuruyu yaptık 21 yaşındayım, şuan ülkenin durumu malum çalışmıyorum da, 5 Mayısta sonuçlar açıklanacak bu adam bana görüşmeye gideceğin zaman benim evimin adresini vereceksin ve kesinlikle hiç bir şekilde yalan söylememem gerektiğini her şeyin ne derece kötü veya iyi olursa olsun olduğu gibi anlat dedi.

Başvuru ücretlerini ödeyebilirim, hatta biraz bankada parada gösterebilirim ama çok uçuk miktarlarda değil bankada param olmadığı için red yermiyim?

Son olarakta ben Lise mezunuyum ve üniversite okumak istiyorum eğer orada imkanlarda el verirse bunu oradaki görevliye bildirmemin bir sakıncası olur mu?

Ayrıca tanıdığımın adresini vereceğim için sponsorluk vb. belge hazırlamam gereklimi?

Şimdiden bilgi verecek herkese teşekkür ediyorum ve herkese bol şanslar diliyorum...

B
      basri.ensari