CURRENT diyorum hacılar. Amaç Umut falan vermek değil. Artık analiz, temenni, istatistik mistatistik derken iyice beynim yandı ve her okuduğum bana mantık dışı gelmeye başladı. Bende ne yapıyorum iç güdülerime kulak veriyorum, HAYVANSAL İÇGÜDÜLERİMe 
goldfather tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] Sayılar ile DV 2018Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] Sayılar ile DV 2018Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Hissediyorum “beklemek sona eriyeah, current geliyeah”
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Bir detay gözüme takıldı arkadaşlar. Avrupa 21900 açıklanmış tamam anladım. Ama afrikanın rakamları gördünüz mü?
28000’den 38000’e fırlamış. Asya rakamlarıda 2800 artmış acaba aylara göre son iki bültende avrupada bir sıçrama yapmaları mümkün mü? Bence mümkün!
Bu arada Benim numaram 35xxx bende umut Hiiiiç kalmadı desem yeridir. Kazanan ve mülakata çağırılan diğer arkadaşlar adına sevineceğiz artık.
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Bir konuya daha değineyim bu yıl tüm bölgelerde yavaş ilerliyor bence afrika numaralarında olan sıçrama asia ve avrupadada olacak
-
Benim kafamı halen afrikaya verilen 10K arttırım kurcalamakta. Tahminim burda aylara göre yoğunluğu dağıtma amacındalar. Belkide önümüzdeki bültende EU 10K artar. Gerçi beni oda kurtarmıyor (35xxx) ama olsun umudumuzu taze tutar
-
Buraya yazıyorum delil mahiyetindedir, çıkınca hatırlarsınız “haziran bülteni EU CURRENT”
-
@ozan-aydemir geçenlerde delil mahiyetli CURRENT olur demiştim. Eğer seninde bahsettiğin gibi olurda benim temennimde tutarsa ben şok, ben manşet

-
@asilcenk yav umut dolusun kardesim. Helal sana banada umut oluyorsunuz. Ben yine yeniden CURRENT diyorum
-
@discordiaa ümidini kaybetme ve korkma CURRENT geliyor. Hissediyorum.
-
@discordiaa Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
http://m.haber7.com/amphtml/ekonomi/haber/2645791-ve-trump-savasi-resmen-baslatti Bunu gördünüz mü alt kısımdaki açıklamada göçmenlerle ilgili bir şey diyor ancak g7 ülkelerini mi kapsıyor bilemedim
Okudum bizle bi alakası yok. Kaçak göçmen sorunu için söyleniyor.
goldfather tarafından gönderilen son iletiler
-
Bir hayaldi geldi geçti. Moralim sıffır, sıffır, sıffır. God dammed KCC. Bunlar hep lanet olası federallerin işi.
Amaaan
salla ya. Kazanan arkadaşların yolu açık olsun. Umarım amerika onlar için hayırlı olur. Kaybeden arkadaşlarda sallayın gitsin. -
Bravo @crazycells uğraşıp bunca yazıyı yazdın ya helal olsun sana. Kendi adıma çooook teşekkür ederim.
-
http://m.haber7.com/amphtml/ekonomi/haber/2645791-ve-trump-savasi-resmen-baslatti Bunu gördünüz mü alt kısımdaki açıklamada göçmenlerle ilgili bir şey diyor ancak g7 ülkelerini mi kapsıyor bilemedim
Okudum bizle bi alakası yok. Kaçak göçmen sorunu için söyleniyor.
-
@yekta ya benim numara senin numara gibi olsa “ABD Bana geliyeahh” derim, şu gün itibarıyle hazırlıklara başlarım. Sana kesin gelecek diye düşünüyorum. O yüZDen bu senin için geliyor “green card elden gitmiyeahh”
-
Hissediyorum “beklemek sona eriyeah, current geliyeah”
-
Current ihtimali yok okay 40 bine kadar ihtimal ne peki? Abi herkes sayıları hesaplayıp nasıl farklı seyler söylüyor onu anlayamıyorum tam olarak teyzem amerikada yaşıyor bana diyor ki kesinlikle sıra gelecek amerika sırf su vize ücretini almak için bile herkesi çağırır harika bir mantık hhahaha
Teyzen bal yesin

-
@discordiaa ümidini kaybetme ve korkma CURRENT geliyor. Hissediyorum.
-
@asilcenk yav umut dolusun kardesim. Helal sana banada umut oluyorsunuz. Ben yine yeniden CURRENT diyorum
-
CURRENT diyorum hacılar. Amaç Umut falan vermek değil. Artık analiz, temenni, istatistik mistatistik derken iyice beynim yandı ve her okuduğum bana mantık dışı gelmeye başladı. Bende ne yapıyorum iç güdülerime kulak veriyorum, HAYVANSAL İÇGÜDÜLERİMe