• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. NAZSEV2 sev2
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

NAZSEV2 sev2

@NAZSEV2 sev2

-1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Türkiye Yaş: 33

NAZSEV2 sev2 Takip etme Takip Et

NAZSEV2 sev2 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba foruma yeni katıldım ve daha önce greencard başvurusu yapmadım, özellikle buraya yazmak istedim çünkü bu süreçte tecrübesi olan insanların olduğunu görüyorum, uygun konu başlığına yazmamış isem beni affedin sormak istediğim soru şu greencard ilk başvuru sürecinde standartlara uygun fotoğraf çekinmek gerekiyormuş ve uygun olmayan fotoğraflar yüzünden insanlar farketmese bile arka planda elenebiliyormuş ayrıca yapay zeka konusu da var. Bu konuda en son giren adaylar dahil nasıl bir yol izlediniz en doğru yöntem Ankara da fotoğraf çekinmek mi ve önerebileceğiniz bir kaç yer varmı

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      NAZSEV2 sev2
      NAZSEV2 sev2

NAZSEV2 sev2 tarafından gönderilen son iletiler

Herkese merhaba foruma yeni katıldım ve daha önce greencard başvurusu yapmadım, özellikle buraya yazmak istedim çünkü bu süreçte tecrübesi olan insanların olduğunu görüyorum, uygun konu başlığına yazmamış isem beni affedin sormak istediğim soru şu greencard ilk başvuru sürecinde standartlara uygun fotoğraf çekinmek gerekiyormuş ve uygun olmayan fotoğraflar yüzünden insanlar farketmese bile arka planda elenebiliyormuş ayrıca yapay zeka konusu da var. Bu konuda en son giren adaylar dahil nasıl bir yol izlediniz en doğru yöntem Ankara da fotoğraf çekinmek mi ve önerebileceğiniz bir kaç yer varmı

NAZSEV2 sev2
      NAZSEV2 sev2

NAZSEV2 sev2
      NAZSEV2 sev2