@crazycells peki tekrar talepte nasıl bulunabiliiyorum ... siz tecrübelisiniz tekrar randevu istediğimiz de ne kadar sürede verirler tahmini 
göksu aybüke
@göksu aybüke
göksu aybüke tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
göksu aybüke tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells pekiii csc kaydımı şimdi yapsam problem olur mu? Yoksa yaptığım zaman gitmek zorunda mıyım??
-
@crazycells peki tekrar talepte nasıl bulunabiliiyorum ... siz tecrübelisiniz tekrar randevu istediğimiz de ne kadar sürede verirler tahmini

-
@caglaror us ye girişi ötelemek içim açıkçası çünkü işyerimle sözleşmem kasım 20 de bitiyor.. sorun yaratmaları muhtemel... mYıstaki randevum için hazirana talepte bulunmam mümkün olur mu diye düşünüyorum...
-
Arkadaşlarrr herkese iyi günler benim çok acil çözmem gerek bir konu var yardımlarınızla. Benim mülakatım mayıs ayında ancak henüz csc kaydımıda yapmadım... mülakatımı bu ay sonu veya haziran başına denk getirmem gerekiyor. Şuan çalıştığım işyerimle olan sözleşmemle alakalı.. mülakatımı nasıl ileri bir tarhe alabilirim? Bir sorun oluşturur mu?? Yapmam gerekenler neler?? Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Ama 16 haneli istiyor bendeki 11 haneli:(
-
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada.. banada mail gelmiş ama giriş yapamadım confirmation number tam olarak hangisi