• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Aylin Hodge 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Aylin Hodge 0

@Aylin Hodge 0

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Aylin Hodge 0 Takip etme Takip Et

Aylin Hodge 0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar herkese merhaba, bugün benim mülakatım vardı. olumlu geçti demek isterdim ama malesef değildi. sizlere bir kaç sorum olacak.

Öncelikle eşim tax return yüklemesine rağmen yüklenmedi dediler ama yanımda bir kopya vardı onu verdim. (İlk belgeleri alan kişi sizin sponsorunuz yok bile, dedi ama sonra asıl bilgiyi diğer vezneden alırsınız, dedi.) Neyse joint sponsor istediler ki aslında eşimin annesi I-864 doldurmuştu. Bu ara bizim sözde bir avukatımız var ve o bunu yüklemeye gerek yok dedi ve için yüklemedi. şimdi onu yüklemeyi planlıyoruz. buraya kadar sanırım aslında biraz da durum açıklaması.

Mülakatta ayrıca eşimin nerede yaşadığını sordular bende burada beraber yaşıyoruz dedim ve bam! Mikrofonu kapattı, gidip sarı kağıdı aldı ve doldurdu. Joint sponsor ve proof of domicile için. Öncelikle biz eşimin ailesi ile yaşamayı planlıyoruz. Ben bunu söyledim ama bana rent lease ya da utilities olmalı, plan olmalı dedi. Ben de eşim Amerika'da bir üniversiteye bağlı online ders veriyor, driver's license, bank statements vs. neyse ama sözümü kesip proof of domicile dedi ve yolladı.

Proof of domicile eşimin faturaları almasıyla ya da eşimin annesi benim için letter yazması yeterli olur mu? ev annesine ait

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Aylin Hodge 0
      Aylin Hodge 0
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@yeşim-yıldırım Öncelikle tebrikler Yeşim Hanım!! Yanılmıyorsam geçmiş entrylerden siz mülakattan 4 gün sonrasına uçak bileti almıştınız değil mi? Pasaport o kadar hızlı teslim ediliyor mu? Bugün bizde uçak bileti almayı planlıyoruz mülakattan 1 hafta sonrası için ama pasaport yetişir mi yetişmez mi arada kaldık.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Aylin Hodge 0
      Aylin Hodge 0