@FatihK-1 ah ya şansıma bak ben bu iletiyi nasil bu kadar geç gördüm şuan unganlardayim keşke önceden görseydim inşallah 6 ay içinde pause kalkarda tekrar ayni paralari vermek zorunda kalmam kalmayiz benim durumda olan kişiler 
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
H
hüsnücan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
hüsnücan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@FatihK-1 ah ya şansıma bak ben bu iletiyi nasil bu kadar geç gördüm şuan unganlardayim keşke önceden görseydim inşallah 6 ay içinde pause kalkarda tekrar ayni paralari vermek zorunda kalmam kalmayiz benim durumda olan kişiler

-
merhaba yarin unganlarda muayenem var aşı muayene sonuçları 1 gün sonra çıkıyormuş ben bi gün kalamicam büyük ihtimal 2 hafta sonra vize görüşmesine geldiğimde alabilme şansım var mıdır acaba evraklari zarfı vs. bilgisi olan var mıdır?
-
Merhabalar yarın unganlarda muayenem var sonuçlar 1 gün sonra çıkıyormuş. Bu sonuçları zarfları vs. 2 hafta sonra vize görüşmemin oldugu tarihte teslim alma şansım var mi bilgisi olan var mı?