• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. fallenpala
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fallenpala

@fallenpala

0
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fallenpala Takip etme Takip Et

fallenpala tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@orhanozbekk çok teşekkürler, aslında benzer şey düşünmüştük ama ne yazık ki eşim yalan beyan olur sonsuza kadar mimleniriz korkusuyla izin vermiyor 🙂 artık bu şekilde yıllarca randevu peşinde koşacağız bakalım, olur da bir şansla randevu alabilirsek de benzer durumda olan olursa diye burayha da yazarım. tekrar teşekkürler.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      F
      fallenpala

teşekkürler cevaplar için. Ben de tecrübemi paylaşayım. teknik bir sorun vardır diye close and start new application yaptım, hatta ödeme makbuzu için 2 kez ticket açtım ve sonunda düzelttim ama tüm işlemleri tamamlamama rağmen yine no solots avialable çıkıyor. anladığım vize önceliği konusunda regular yerine previously rejected seçince slot vermiyor. Galiba Amerika vizesi 2-3 yıl sonraya veriliyor diye konuşmalar çok yayılınca hızlı randevu verebilmek için alınan önlemlerden biri de bu diye tahmin ediyorum tabi eğer teknik bir sorun yok ise. yine de bir gelişme olması durumund aya da başka bilgisi olan var sie bilgilendirebilirse çok sevinirim.

F
      fallenpala

@orhanozbekk Merhaba, biz ankara için 2 aydır randevu göremiyoruz, sürekli "no slot available diyor". bu yıl nisan ayında 214b red yemiştik, bu sebeple randevu göremiyor olabilir miyiz ne dersiniz? Fikri olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Teşekkürler.

F
      fallenpala

Merhaba bu sorunu yaşayan var mı acaba daha doğrusu yaşamayan? yani daha önce ret almış ama şu anda sıra alabilen, görebilen?

Önceki Mesajım:
      Merhaba, herkes ankarada randevu var diyor ancak 1 haftadır ileri tarih dahil hiç bir tarih göremiyorum, sürekli no slot available yazısı, üstelik her 2 dk da bir refresh yapmama rağmen 🙂 sanıyorum daha önce reddi olanlar ( 6 ay önce bir red almıştık, elbette haksız yere tabiki 🙂 ) için hiç slot gösteirlmiyor, ben öyle snaıpoyrum, daha önce reddi olup da slot görebilen oldu mu yakın zamanda acaba?

F
      fallenpala

Merhaba, herkes ankarada randevu var diyor ancak 1 haftadır ileri tarih dahil hiç bir tarih göremiyorum, sürekli no slot available yazısı, üstelik her 2 dk da bir refresh yapmama rağmen 🙂 sanıyorum daha önce reddi olanlar ( 6 ay önce bir red almıştık, elbette haksız yere tabiki 🙂 ) için hiç slot gösteirlmiyor, ben öyle snaıpoyrum, daha önce reddi olup da slot görebilen oldu mu yakın zamanda acaba?

F
      fallenpala