• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. serkan karacahisarlı
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

serkan karacahisarlı

@serkan karacahisarlı

0
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

serkan karacahisarlı Takip etme Takip Et

serkan karacahisarlı tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@erenotti sağolun dizi anlıyorum teşşekürler ya ben hep 180 günü aşmadıktan sonra sorun yok diye düşündüm bi de bi arkadaşım 180 günü geçirdiği halde bana yakın seyahatlerle aynı gün yemin töreni ile aldı onu bilfiğim için biraz üzüyo ama o zaman biden vardı

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

@Karagoz sizi anlıyorum sağolun yani beni bir avukkatta kurtaramaz artık bir ev kiralamayla başlayıp turkiyeye gidişkeri minimuma indircem peki ben birdaha başvuru yapmak için 2028 kadar bekliycem mi yani son uzun uzun dönemli seyahatimin tarihi 31 ekim 2024 bu adamlar beni countinues residance bozdu oşarak görüyo herhalde sagolun

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

@arnblt tesekkurler çok iyi oldu beni açıklamalı bir şekilde bilgilendirmeniz peki sizce bu ay 1 yıl kontratlı ev tutucam ve faturalarda benim üstüme olucak ben gecen sene başvurumu mayıs 16 da yapmıştım bu yıl mayıs ayı içinde tekrar yapmayı düşünüyorum sizin dediğiniz 1 senelik bekleyiş red cevabı aldıktan sonra ki tarihten itibaren mi yoksa başvuru tarihinden sonraki mi sagolun tekrar

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

Ben 8 ay w2 cafede calıştım covid olunca patron işten çıkardı , trader joes da sadece 2 hafta çalıştım kasada çalışmak stres yapmıştı ve 3 ay part time yine restaurantta 1099 ile de çalıştım yakın arkafaşlarımdan biri 180 gunu 20 gun aştığı halde ve aynı benim gibi 6 ay burası 6 ay turkiye yaptığı halde 2 yıl önce biden zamanında aynı gün yemin töreni ile aldı bu birazda yönetimden kaynaklanıyo şu an benim düşüncem bu ay 1 yıl kontratlı bir ev kiralayıp elektrik su gaz faturaları üstüme olacak şekilde mayıs ayında tekrar başvuru yapmayı düşünüyom 18 aydır burda olucam 2 ay türkiyeye gittim sadece sizce bu durumu değiştirir mi yoksa yine geriye dönük sorgulama yapıp zorluk çıkarırlar mı sağolun

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

@erenotti sağolun ama ben 8 ay covid zamanı sanfranciscoda bir cafede calıştım w2 olarak ve covid olunca payron işten çıkardı , ayrıca trafer joes da sadece 2 hafta çalıştım kasada çalışma konusunda stress olduğum için devam edemedim ayrıca yine restaurantta 3 ay 1099 ile de çalıştım ben bunları sunduğum halde yine olmadı hiçbir trafik ve suç işlemedim hatta uber yaparken taksi çarptı iki senedir sonucu bekliyorum bütün ![alt metni](görsel url)tedavi belgelerimi verdim hala tedavilerim devam ediyo neyse ama uyarınız için teşekkürler sizce ben bu aralık ayında bir yıllık kira kontratı bir ev tutucam elektrik su gaz faturalarım olucak mayıs ayında burda kalış surem 18 ay olucak tekrar başvuru yaptıgımda bu durumu düzeltmiş derler mi yoksa geriye dönük yine sorgulama yaparlar mı

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

Sagolun bilgilendirmeniz için peki anlayamadığım benim good moral charactera uymayan hangi şeyi yaptım hiç trafik cezam ya da suç kaydım yok bu kalış sürelerim mi good moralı da bozmakta

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

@patron3535 merhaba 180 günü hiç geçirmedim ama hep ysklaşık gün sayıları 160 gun var 173 gün var

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

Tesekkurler peki 1 yıllık kira kontratı yapsam elektrik , su faturalarını ödeyecek şekilde ve 2026 nisan veya mayısında ikinci başvurumu yapsam 31 ekim 2024 ve 1 mayıs 2026 arası 18 ay gibi bir süredir amerikada yaşamış olucam sadece 2025 hazira ve temmuzda türkiyede 2 ay bulundum sizce bu yeterlimi ikinci başvurum için

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı

Merhaba vatandaşlık başvurum RFE cevabını göndermem sonrası red edildi RFE almamın nedeni türkiyeye 5 yıl boyunca toplam 867 gün yıl içinde 160 gün ortalama yaptığım seyahatler benden bu seyahatlerimin nedenlerini istediler ben de ailemin sağlık ve yaş durumlarını bildirdim uber maaş bordolarım , banka döküöanlarım ,türkiyede çalışmadığıma dair belge, araç leasing ve sigortası ,pasaport giriş çıkış damgalarına kadar sadece kira kontratı hariç herşeyi gönderdim ama olmadı şu an neden red olduğuna dair açıklama olan mektup elime geçmedi sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim son 1 senedir sadece 2 ay türkiyede kaldım teşekkürler

serkan karacahisarlı
      serkan karacahisarlı