@gucarslan 25 Ağustosta başvurduk mülakatsız görüşme için o tarihte 7 Ocak’a kadar 5 geçiyor evrakları teslim etmek için. Eski sistemde toplamda basvuru ve evrakların gönderilmesi ve pasaportun geri gelmesi 2 ay sürmüştü, o yüzden öyle söyledim. Çok teşekkürler bilgilendirme için o zaman 7 Ocak’a kadar bekleyeceğiz evrakları göndermek için.
melo86 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
melo86 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@melo86 gitmiş bugün ups e kabul etmemişler bu UID kodu ile olmaz demişler
️ şimdi astoriadaki VFS GLOBAL E goturecek umarim orasi alır -
Merhabalar arkadaşlar, 7 Ocak kayınvalidem için evrak teslim etme günü gorusmesiz vize yenileme sürecinde. Vfs degilde ups e teslim edicek özel olarak şu adrese gönderiliyor gibi birşey söylemesi gerekiyor mu yoksa ds barkod ve UID barkod yeterli mi? Çok teşekkürler
-
@gucarslan 25 Ağustosta başvurduk mülakatsız görüşme için o tarihte 7 Ocak’a kadar 5 geçiyor evrakları teslim etmek için. Eski sistemde toplamda basvuru ve evrakların gönderilmesi ve pasaportun geri gelmesi 2 ay sürmüştü, o yüzden öyle söyledim. Çok teşekkürler bilgilendirme için o zaman 7 Ocak’a kadar bekleyeceğiz evrakları göndermek için.
-
arkadaşlar rica etsem bilen biri varsa cevaplayabilir mi ? Mülakatsız görüşme için , görüşme tarihi 7 Ocak diyor . O tarihte mi evrak teslim edilmesi gerekiyor. Bu mayıstaki degisiklikten sonra baya karışmis anlamaya çalışıyorum. 5-6 ayın buluyor anladığım kadarıyla mülakatsız vize görüşmeleri. Çok teşekkürler yardımlarınız için .
-
Merhabalar, ben sistem değişmeden önce annem için mülakatsız görüşme ile vize yenilemesi yaptım . 25 Ağustosta kayınvalidem için başvuru yaptım ve 1 eylülde randevu onayı ile ilgili bir mail geldi. Sonrasında eskisi gibi konsolosluktan email gelicek (PTT ye şunları götürün diye) bekledim fakat gelmeyince forumu okudum anladım ki email gelmeyecek. UPS için ödeme yaptık aslında başvuru esnasında PTT için yaptığımı düşünerek.
Aşağıdaki metne göre İLETECEĞİNİZ GÜÜ BELİRLER DERKEN kayınvalidemde 7 Ocak 2026 gece 12 diyor. Bu tarihte mi göndercez yoksa şuanda bile yollayabilir miyiz? Mülakatsız görüşme için bu süreç çok uzun geldi bana. Annemin vizesi 2 ayda hallolmuştu. Görüşlerinizi alırsam çok sevinirim . Teşekkürler.
VİZE MÜLAKAT MUAFİYETİ RANDEVU ONAY METNİ
EVRAK TESLİM KILAVUZU
Bu randevu, belgelerinizi standart veya premium teslimat noktalarından hangisine
ileteceğiniz günü belirler. Yukarıda belirtilen randevu saatini dikkate almayınız.
Belgelerinizi ABD İstanbul Konsolosluğu’na elden teslim etmemeli veya yetkisiz