Merhaba, ustraveldocs.com ve vfs global hakkında bazı sorularım var. usatraveldocs.com un yönlendirdiği www.usvisascheduling.com/tr-TR/ ye kaydoldum eşim ve 2 çocuğumu Aile/grup üyeleri (Bakmakla yükümlü olunan kişiler:3) olarak ekledim. Bu durumda tek UID numarası ile tek bir barkodlu çıktı oluşuyor. 1 adet 1144tl ödemeyi Akbank kredi kartı ile tamamladım (iş ve yapı krediyi kabul etmedi). Bu durumda aile bireylerinin 3 pasaport teslimi için 3 ödeme daha yapmam gerekiyor sanırım. Ama ödeme için tek bir UID numarası var ve vfs global için bu uid numaralarının ayrı ayrı olmasını gerekiyor diye okumuştum. Sorum şu aile/grup üyeleri ekleme işi doğrumu yoksa ayrı ayrı hesap açıp sonradan mı birleştirmek gerekiyor (Vize Randevu Sisteminde Değişiklik forum sayfasında buna benzer şeyler var). https://www.usvisascheduling.com/tr-TR/ ana sayfada işlem tamamlandı yazıyor, fakat Randevu Teyidi sekmesinde Hiçbir Randevu Planlanmadı yazıyor, oysaki ekim ayı için randevu emaili geldi. Pasaport Durumları Sekmesinde 4 adet pasaport numaraları var görünüyor fakat yanındaki Durum sekmesinde birşey yazmıyor. Son olarak vsf globalde premium delivery seçeneği ile adresimi kaydetmiştim fakat barkodlu sayfada daha önce seçmiş olduğum pickup seçeneği duruyor. Bu konular hakkında tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
R
raxtedi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı