CN: 2026EU00022XXX
DS-260 Gonderimi: 06/09/2025
Mülakat Yeri: Londra
Saglik Muayenesi: -
Vize Mulakati: -
Vize Onayi: -
Pasaport Teslimi: -
ABD Ilk Giris: Nisan 2007
Merhabalar,
2006 yilinda Green Card kazanip yaklasik toplamda 7 sene (senede iki kez USA giris yaparak) 1 kez olumlu re-entry permit ile en sonunda son istedigimiz re-entry refuze edilerek... ilk GC yolculugunda, kisaca tum surecleri yasayarak
Ilk Green Card seruvenimi sonlandirmis olmustum. (SSN de almistim) Ilk GC de bu kadar uzun sorunlu bir surec olmasinin nedeni sahip oldugum saglik sorunlarim ve GC yi kazandiktan sonra ailemde yasadigim ardi ardina kayiplardi... Allah herkese herseyin en hayirlisini nasip etsin.
Sonrasinda akip gecen zamanda, Green Card 2017 de expire olmustu ve ben ilk Green Card imi cuzdanimla beraber kaybetmistim. Sonrasinda da bu konuda hic bir aksiyon almadim...
Ancak ara ara GC ye ailece basvurup deniyorduk, gecen sene basvuru yaptigimida tamamen unutmustum... ay basinda sosyal medyada cikan haberleri gorunce hatirlayip kontrol ettigimde DV2026 2. kez GC sansi kazandigimizi gecte olsa ogrendik
bu asamada mulakat sansi gelecek mi tabi ki bilemiyorum, ancak yinede Ds260 formunu online doldurup gonderdik. (CN: 2026EU00022XXX) ancak durum su anki durum biraz daha karisik, Soyle ki su anda UK da yasiyorum ve ayni zamanda UK vatandasiyim. DS260 ta gorusme yerimizi UK / London olarak secip KCC ye gonderdik.
Sizlere danismak istedigim; Mulakata sansi dogarsa;
-
Londra da sanirim oturumumuz oldugundan mulakat olabilir (mi?)
-
Mulakat oncesinde Expire olmus ve kaybettigim GC icin bu asamada da olsa bir aksiyon almam gerekir mi ? (Ankara yada Londra daki USA konsoloslugundan ?) benzer bir durumu deneyimleyen varsa, yorumlarsa seviniriz. veya hic bir aksiyon almayip suyun akisina mi birakmaliyiz ? Olduda mulakat sansi yakaladik bu konu ne kadar pruz cikarabilir ?
-
Mulakat olursa
Londra da Mulakat icin Turkiyeden bir belge, dokuman (e-devlet den saglananlar disinda) gerekir mi bunuda sormak istedim.
Herkes icin hayirlisinin olmasi dilegiyle Tskrlr,