Arkadaslar selam, Ben Massachusetts icin cok bir bilgi gormedim. Yaklasik uc sene oldu tasinali. Bu tarafi dusunen arkadaslar icin bir ornek olsun ben de katkida bulunmak isterim.
2 Kisi icin;
Kira 2+2 ( NH yakin oturuyoruz, oldukca Kuzeyd. Boston`a yaklasik 35 dk trafiksiz yolda) 2635 $ - depozito 500$ ( Mustakil ev tutarsaniz genelde bir kira oluyor min)
Kiracı Sigorta 200$ ( kesinlikle daha ucuza da yaptirabilirsiniz biz oncesinden bir talihsizlik yasadik bu sebeple yuksek tutuyoruz.)
Elektrik min 140 $
Su 40-60$
İnternet 65 $
Telefon 140 $ / 3 Kişi
New England bolgesinde en taze ve uygun urunleri biz Market Baskette buldugumuz icin genelde orayi kullaniyoruz ve Costco uyeligimiz de mevcut. ortalama 90$ haftalik markete gidiyor ayda ya da 1.5ayda bir Turk Marketine ugruyoruz ki en cok parayi orada harciyoruz diyebilirim, el yakiyor
Akliniza takilan bir sey olursa eklemeler yapabilirim.
