@ecetinus benimde kafam karıştı ama ATS16 confirmation page dedi kaydetmiştim onu fotoğraf ve pasaport diye biliyorum
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
uzman uzmani tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
uzman uzmani tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ecetinus benimde kafam karıştı ama ATS16 confirmation page dedi kaydetmiştim onu fotoğraf ve pasaport diye biliyorum
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
vize görüşmesine giderken yanımızda götürmemiz gereken ds160 onay belgesi tam olarak nedir? birde ben vize görüşme tarihmi değiştirdim emaile gelen belge yi mi götürmeliyim
-
vize görüşmesine giderken yanımızdagötürmemiz gereken ds160 onay belgesi tam olarak nedir? birde ben vize görüşme tarihimi değiştirdim emaile gelen belge yi mi götürmeliyim ?