• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mervekayo
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mervekayo

@mervekayo

0
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mervekayo Takip etme Takip Et

mervekayo tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@Oz58 size gelen mailde randevu alma linkine tekrar tıklayıp çocukların uıd si ile onlar için de ayrı randevu alabiliyor musunuz? Denediniz mi acaba ?

Gündem içinde yayımlandı
      M
      mervekayo
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@beceke ben Ankara’da yaşayan bir arkadaşımı yönlendirdim, yarın gidip soracak. vizeli pasaportumdan hala bir haber yok, alınmamış görünüyor, vizeniz almanız için hazırdır 15 gün içinde alınmazsa konsolosluğa geri gönderilecektir diye mail geliyor. Ama ben premium delivery e başvurdum ve ödemesini bile yaptım. Şikayet var da pasaportu kaybolanlar, ya da aylar sonra eline gelen bir çok mağdur var, konuya el atmasını öneririm arkadaşınızın

Gündem içinde yayımlandı
      M
      mervekayo

VFS global premium ile pasaportumun eve gelmesi için mülakatımdan sonra başvurdum ödemesini yaptım 3 gün oldu ne bir mail ne bir sms gönderdiler, sadece your transaction has been completed yazan bir sayfa çıktı. Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Pasaportunuzun elinize ulaşması ne kadar sürdü ?

Gündem içinde yayımlandı
      M
      mervekayo

@ozgurs anladım teşekkür ederim, peki kargo ödemesini mülakattan önce mi yapmıştınız ? Ben mülakattan sonra yaptım acaba ondan gecikmiş olabilir mi diye merak ettim

Gündem içinde yayımlandı
      M
      mervekayo

@ozgurs merhaba, herhangi bir mail ya da mesaj geldi mi ? Ben de premium delivery seçeneğini işaretleyip ödemesini de yaptım, 3 gün oldu ama ne bir mail ne bir sms geldi hala beklemedeyim

Gündem içinde yayımlandı
      M
      mervekayo