@Feridun-Boylu Anladım Feridun bey hepimiz için en hayırlısı olsun. Normalde süreye bu kadar takılmıyordum ama başvurunca insan ne zaman ne olacak kafasında hazırlıklı olmak istiyor.
pinkpanther tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
pinkpanther tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@machinist01 teşekkürler cevabınız için ben Ağustos ayında başvurmuştum sizin dediklerinizden anladığım zaten turist vizesine başvurursam reddedilir.
-
Merhabalar, sizlere danışmak istediğim bir konu var. Chen ile başvurumu yapmıştım bana letter yazan hoca, önce gelip Amerikayı deneyimlemelisin diyor ben de Chen'e sorduğumda bizim alanımız değil vize avukatlarına sor vs gibi bir şey dedi. Sorumda şuydu; EB2-NIW sonuçlanmadan Amerika vizesine başvurursan sorun olur Amerikaya girişinde sıkıntı olur şeklinde yazılar okudum bu gerçekten bir sorun olur mu. Şimdi bu hoca bana 1 aylık bir davet mektubu yazsa kendi bütçemden gidip hem labında çalışıp hem oraları görebilirim ama daha hiç Amerika vizesine (eb2-niw hariç) başvurmadım. Sizce bu bir sorun olur mu yoksa zaten sorun olursa tursit vizesi vermezler başvurmakla bir şey kaybetmem mi?
-
Merhabalar, iyi bayramlar. Ben de bugün bir instagram videosunda görünce bizim için olumlu bir şey sanmıştım buradaki yorumları okuyunca moralim bozuldu. Neyse geç olsun da güç olmasın diyelim. Ben de avukatın verdiği bir numara var sadece onu USIC sistemine giriyorum ve şimdilik süreç devam ediyor yazıyor. Bunun dışında süreci takip edebileceğim bir yer var mı?
-
@Feridun-Boylu Anladım Feridun bey hepimiz için en hayırlısı olsun. Normalde süreye bu kadar takılmıyordum ama başvurunca insan ne zaman ne olacak kafasında hazırlıklı olmak istiyor.
-
Selamlar, EB-2 NIW başvurumu Chen ile yaptım, süreçte ret oranları daha düşük olduğu için beni Nebraska'ya dosyam gidecek şekilde yönlendirdirler. Ofislerin süreci tamamlama sürelerine baktığımda arada 4 ay fark görünüyor Nebraska 18 ay Texas 14 ayda tamamlıyormuş. Sizce bu tarihler birebir tutuyor mu, bilgi verebilirseniz sevinirim.