• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. burakatas
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

burakatas

@burakatas

1
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

burakatas Takip etme Takip Et

burakatas tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@A-Former-User, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@burakatas Zarfınız hazır olduğunda ups.com.tr üzerinden kurye kaydı oluşturun. Gelen kuryeye gönderen ve alıcı bilgilerini manuel doldurarak size barkodlu belge vermesini söyleyin. Elle doldurduğu belgeyi size verecek. Üzerinde takip kodu da var zaten. Sonra kendisi zarfın üzerine kendilerine ait olan etiketi yapıştırıyor zaten. GTS premium üzerinden otomatik oluşan barkodlu gönderi artık yapılmıyor.

Teşekkürler, benim randevu tarihim geçti maalesef, dediğiniz gibi yapmak için tekrar randevu almam gerekir sanırım, şuanda da öyle birşey yapamıyorum sistemde.

UPS'yi aramıştım 1z ile başlayan barkod veya bir anlaşma kodu elinizde olmadan gönderi yapamazsınız dediler.

0850 390 1950 üzerinden konuştuğum kişiler vfs.gtspremium.com üzerinden interview waiver olarak belge gönderme seçeneği çıkmıyor mu diyorlar, çıkmıyor diyorum, sonra bekleyin bir kaç gün sonra deneyin diye diye randevu geçti. Randevu teyit mailinde bile 1z ile başlayan kod arattırdılar bana, hiçbir bilgileri yok sistemle ilgili.

usvisascheduling support, gtspremium.com support, vfsglobal.com support dahil heryere mail attım,hiç kimse bir şey bilmiyor veya biz bakmıyoruz diyorlar.
      Siz "otomatik oluşan barkodlu gönderi artık yapılmıyor" bilgisini nereden aldınız acaba?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      B
      burakatas

burakatas tarafından gönderilen son iletiler

@A-Former-User, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@burakatas Zarfınız hazır olduğunda ups.com.tr üzerinden kurye kaydı oluşturun. Gelen kuryeye gönderen ve alıcı bilgilerini manuel doldurarak size barkodlu belge vermesini söyleyin. Elle doldurduğu belgeyi size verecek. Üzerinde takip kodu da var zaten. Sonra kendisi zarfın üzerine kendilerine ait olan etiketi yapıştırıyor zaten. GTS premium üzerinden otomatik oluşan barkodlu gönderi artık yapılmıyor.

Teşekkürler, benim randevu tarihim geçti maalesef, dediğiniz gibi yapmak için tekrar randevu almam gerekir sanırım, şuanda da öyle birşey yapamıyorum sistemde.

UPS'yi aramıştım 1z ile başlayan barkod veya bir anlaşma kodu elinizde olmadan gönderi yapamazsınız dediler.

0850 390 1950 üzerinden konuştuğum kişiler vfs.gtspremium.com üzerinden interview waiver olarak belge gönderme seçeneği çıkmıyor mu diyorlar, çıkmıyor diyorum, sonra bekleyin bir kaç gün sonra deneyin diye diye randevu geçti. Randevu teyit mailinde bile 1z ile başlayan kod arattırdılar bana, hiçbir bilgileri yok sistemle ilgili.

usvisascheduling support, gtspremium.com support, vfsglobal.com support dahil heryere mail attım,hiç kimse bir şey bilmiyor veya biz bakmıyoruz diyorlar.
      Siz "otomatik oluşan barkodlu gönderi artık yapılmıyor" bilgisini nereden aldınız acaba?

B
      burakatas

İzmir'deyim ve vfs.gtspremium.com üzerinde belge gönderimi için ödeme seçeneği çıkmıyor, yani gönderim barkodu alamıyorum. Belgelerin dönüşü için ödeme yapabildim sadece. Onun da belge gönderemediğim sürece bir faydası yok zaten. Ups de barkodsuz belge kabul etmiyormuş.

Büyükelçilik +90 850 390 1950 üzerinden hiçbirşey yapamıyorlar.
      vfs.gtspremium.com üzerinde bu konuya dair ulaşılabilecek hiç bir kontak bilgisi yok.
      usvisascheduling vize başvuru sistemi üzerinde bu sorunu anlattığımda gelen cevap da bu (şaka gibi):

ABD Vize Yardım Hattı ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Pasaportunuzun Premium teslimat ile gönderilmesini istiyorsanız, bu web sitesini ziyaret etmeniz, adresinizi seçmeniz ve teslimat ücretini ödemeniz gerektiğini bildirmek isteriz www.vfs.gtspremium.com

Başka sorularınız varsa lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin. Size daha fazla yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
      Bize yanıt vermek isterseniz lütfen yeni bir e-posta oluşturun.

İyi günler!

Saygılarımla
      ABD Vize Yardım Hattı

B
      burakatas

@seda-2
      Anladım, çok teşekkürler.
      Bu kadar önemli bir konuda başvuru sırasında hiçbir yerde bir bilgi olmaması çok acayip gerçekten.

B
      burakatas

@seda-2
      Seda hanım merhaba, size verilen randevu tarihi gelmeden mi gönderdiniz UPS ile?
      Belgeleri hemen göndermenin bir zararı var mı diye meraktayım , yoksa randevu gününden bir iki gün öncesi gibi gönderim mi yapmak gerekir?

B
      burakatas