@Gafur-Göktaş Yazdığınız durumun aynısı bendede mevcut sadece randevunuz iptal edilmiştir maili gelmedi. Sizin randevunuz ne zamandı.
uc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@gucarslan evet açtık tabi ki ayrı hesaplarla ikimizde yeni sisteme kayıt oluşturduk, ikimizde de eşleşme olmamış gibi görünüyor. Zaten birbirimizin sisteminde görünmüyoruz. Normalde ikimizinde onaylı randevusu vardı eski sistemden aldık o begeyide. Yeni sisteme girdiğimde Ana ekran Başvuruyu kapat ve yeni başvuru başlat sekmesi ile başlıyor. Dün arkadaşım eşi ve iki çocuğu için kayıt yaptı onların ana ekranında menü randevu onayı sekmesiyle başlıyor. Bunu görünce benim sistemim acaba entegre olmadı mı diye düşündüm. Benim menü sekmemde başvuruları yönet sekmesine tıkladığımda 2024 de yapmış olduğum başvuru görünüyor , onu görünce de entegre olmasa bu görünmez diyorum. Maillere cevap yok , telefon destek support bir gidin randevu günü herhalde alırlar görüşmeye gibi konuşuyor. Kaldık böyle aynı durum başına gelen arkadaşlar varsa lütfen paylaşalım.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@siskebab başvuruyu kapat ve yeni başvuru yap gibi bir şeye mi tıkladınız acaba? Bendede böyle yazıyor eski sistemde onaylı randevum olmasına rağmen yeni sisteme entegre olamadı.
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@senior Merhaba randevuya gittiniz mi veya size bir randevu hatırlatma maili geldi mi acaba?
-
Arkadaşlar anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Ben ve eşim eski sistemde randevumuzu almış ödemeleri yapmış beklerken yeni sisteme geçiş işlemi istendi. Gelen mail ve talimatlar doğrultusunda yeni sisteme kayıt yapmaya çalıştık ancak durum aşağıda anlattığım gibi.
1-Vize başvurusu Ana sayfasında yer alan menü Başvuruyu kapat ve yeni başvuru başlat sekmesiyle başlıyor. Anladığım kadarıyla randevu onayımız eski sistemden yeni sisteme entegre olamamış.
2- Başvuruları yönet kısmında eski sistemden yaptığım başvuru görünüyor.
3-Randevuya devam et dediğimde ise eski sistemde ödeme yapmış olmama rağmen ödeme sayfasında yaptığım ödeme görünmüyor.
4-Eşim beraber görünmüyor bende onda görünmüyorum.
5-1 ay önce Support a mail attım ancak dönen olmadı, telefon ile arayıp destek hattıyla 3 kere görüştüm anladığım kadarıyla ekranları yetersiz tam olarak hakim olamıyorlar, mailinizi ilgili birime aktardık dediler. Sistemde 2 mailim birini diğerine aktarıp aktardıklarına çözüldü yazmışlar
6-Birde bu başvuruyu kapat dersem mevcut eski aldığım randevumu iptal eder mi?
Normalde randevum 15 ağustosta vakitte az kaldı strese girdim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?