• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Gafur Göktaş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Gafur Göktaş

@Gafur Göktaş

3
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Gafur Göktaş Takip etme Takip Et

Gafur Göktaş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba arkadaşlar mülakat tarihim çok şükür geldi evrakları düzenlemek istiyorum ama sponsor kağıtlarımı falan avukat yüklemişti nvs'ye . eksik dosya ile gitmek istemiyorum hangi dosyaları kesin götürmem gerekiyor birde nüfus kayıt örneği apostilli mi olmak zorunda . sicil kaydımızı e-devletten çıkarsak olurmu. yardımcı olursanız sevinirim

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@gucarslan teşekür ederm
      nisan sonunda.

Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş

@gucarslan teşekkür ederim inşallah sorunsuz geçer beklemedeyiz 🙂

Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş

Gafur Göktaş tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Arkadaşlar merhaba,
      Yenilenen sisteme giriş yaptığımda eski bilgilerim hiç görünmüyordu. Daha sonra, güncel olan yaklasık bir yıldır bekledıgım randevumun iptal edildiğine dair bir e-posta aldım.

Ancak şu an sisteme girdiğimde ne daha önce ödediğim 185 dolarlık vize ücreti, ne de randevum sistemde gözüküyor. Sanki baştan başvuruyormuşum gibi yeni ödeme yapmam isteniyor.

Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?

Gündem içinde yayımlandı
      Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar merhaba,
      Yenilenen sisteme giriş yaptığımda eski bilgilerim hiç görünmüyordu. Daha sonra, güncel olan kaç aydır beklediğim randevumun iptal edildiğine dair bir e-posta aldım.

Ancak şu an sisteme girdiğimde ne daha önce ödediğim 185 dolarlık vize ücreti, ne de randevum sistemde gözüküyor. Sanki baştan başvuruyormuşum gibi yeni ödeme yapmam isteniyor.

Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş

@gucarslan teşekkür ederim inşallah sorunsuz geçer beklemedeyiz 🙂

Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş

@gucarslan teşekür ederm
      nisan sonunda.

Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş

@crazycells yanıtınız için teşekkür ederim ama kırmızı müğürlü olması gerekiyor deniyor nüfus müdürlüğünden o yüzden emin olamadım

Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş

Merhaba arkadaşlar mülakat tarihim çok şükür geldi evrakları düzenlemek istiyorum ama sponsor kağıtlarımı falan avukat yüklemişti nvs'ye . eksik dosya ile gitmek istemiyorum hangi dosyaları kesin götürmem gerekiyor birde nüfus kayıt örneği apostilli mi olmak zorunda . sicil kaydımızı e-devletten çıkarsak olurmu. yardımcı olursanız sevinirim

Gafur Göktaş
      Gafur Göktaş