• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gokmenpeker
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gokmenpeker

@gokmenpeker

0
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gokmenpeker Takip etme Takip Et

gokmenpeker tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Merhabalar, yukarıdaki çok değerli yazılar arasında benzer case ler olsada bir durum için tam anlamadığımdan buradaki tecrübeli kişilere danışmak istiyorum. Ben 2017 talihlisiyim, US e 2017 de 1 kere pasaport ilk giriş vizesiyle girdim bir hafta kaldın çıktım. Kartımı arkadaşım TR ye getirdi fakat kartla da bir daha hiç giriş yapamadım. (sebebi ailesel) Bu dönemde hiç gitme imkanım ve durumum olmadığı ve kartımı da giriş çıkış kurallarına aykırı zamanda yandığını düşünerek 7 yılda hiç bir vergi vb bildirimi yapmadım. En sonunda da yine gidemeyeceğim için I-407 gönüllü iade ile kartımı geri gönderdim. Sorum tam olarak vergi vb bildirimi ile ilgili olacak benim için bir ceza vb bir durum yükümlülük olur mu varsa bunu nereden görebilirim?
      Şimdiden destek olanlara çok teşekkür ederim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      G
      gokmenpeker
    • RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Merhaba,
      Forumda bir çok yorum okudum aynı konuları baştan açmak istemiyorum.
      Benim kısa bir sorum olacak,
      greencard talihlisi olarak 2017 Ekim de Amerika'ya 1 kez pasaporta basılan özel greencard vizemle girdim. 1 hafta kalıp işim gereği dönmek zorunda kaldım. 6 ay gibi süre sonra US arkadaşımın adresine greencard ım geldi ve kendisi bana kartımı TR ye getirip verdi. Fakat ben bir daha kartımla dahi Amerikaya 2 senedir giriş yapmadım. Amerika da şu aşamada yaşamayı da yine özel sebepler dolayı düşünmüyorum. Bu nedenle ben kartı mı geri mi vermeliyim ve bunu konsolosluğa giderek mi yapmalıyım, önerilerinizi alabilirsem çok sevinirim.Teşekkür ederim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      G
      gokmenpeker