@Tomi-Sekman
Merhaba
14 yaş altı çocuklarda mülakatsız başvuruda "Manage Dependents" kısmını doldurdunuz mu?
Kemal GÜLER tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Kemal GÜLER tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Benim de çocuklar için 16 Eylül pasaport bırakma randevusu vardı. İptal olmuş. Mesajlardan okuduğum kadarıyla artık mülakatsız randevu yok. Mecbur mülakatlı randevu alacağız değil mi?
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba
Eşim ve benim vizemiz var. 2 çocuğumuz için 16 Eylül'e VFS'ye evrak teslim etmek için gün aldık.
Bugün bir kontrol edeyim dedim. Sanki hiç randevu almamışız gibi bir ekran çıktı.
Yeniden randevu alayım dedim daha önce kullandığım "ANK 9. Appointments to submit the interview waiver application" yok.
Önceki mesajları okuduğumda önceden olan "IST.8- appointments to submit the interview waiver application" seçeneği kaldırılmış.
Çözümü bilen var mı? Herhangi bir yetkiliden bilgi alabilen? -
Merhaba
Yeni sistemdeki kullanıcı adımı unuttum. Öğrenmenin yöntemini bilir misiniz? -
@Tomi-Sekman
Merhaba
14 yaş altı çocuklarda mülakatsız başvuruda "Manage Dependents" kısmını doldurdunuz mu?