@ozgurs Merhaba, çok çok teşekkür ederim. Sistemde DV kodu da var tek başına. Bu yüzden kafamız karıştı açıkçası. Aynen burada görüldüğü gibi kendime (talihli) DV1, eşime DV2 ve iki çocuğuma da DV3 yapmıştım. Sonra bir başka kişi kendime DV yazmam gerektiğini söyleyince her şey karıştı. 🥹
gulserenhazal
@gulserenhazal
gulserenhazal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
gulserenhazal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ozgurs Merhaba, çok çok teşekkür ederim. Sistemde DV kodu da var tek başına. Bu yüzden kafamız karıştı açıkçası. Aynen burada görüldüğü gibi kendime (talihli) DV1, eşime DV2 ve iki çocuğuma da DV3 yapmıştım. Sonra bir başka kişi kendime DV yazmam gerektiğini söyleyince her şey karıştı. 🥹
-
merhaba.
ustraveldocs sitesi üzerinden kendim ve aile bireylerim için başvuruda bulunacağım fakat ilk kez vize başvurusu yapıyorum ve sistem de yeni olduğu için yeterli bilgi bulamadım bu konuda. vize türü kısmında hem dv hem de dv1-2-3 ibareleri var. Ben green card talihlisi olan kişi olarak dv yi mi dv1 i mi seçeceğim? Ve sırasıyla eşim ve çocuklarım için dv1 ve dv2 mi yoksa dv2 ve dv3 mü seçmeliyim? Soruyu chat gpt ye sordum ama dv3 ün halihazırda amerikada yaşayan çocuklar için olduğunu söyledi. açıkçası burada da yeniyim ve hangi başlığın altına bakacağımı da şaşırdım. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Teşekkürler.