@Ecehzr Mayıs ayında başvurmuştum. Temmuz ayına randevumu alabildim.
Koriko77 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Koriko77 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Ecehzr Mayıs ayında başvurmuştum. Temmuz ayına randevumu alabildim.
-
@Ecehzr Sürekli kontrol etmekte fayda var ben haziran 2027 den 30 temmuz 2025 e çektim
-
Merhabalar Masyıs ayında ds160 formunu doldurarak başvurdum ve 27 haziran 2027 ye randevu aldım.Daha sonrasında şansıma 30 temmuz 2025 e randevumu çekebildim ve telaşım başladı.
30 temmuzda randevum var. Yaşım 48 daha önce yurtdışına çıkmadım. 9 yıldır aynı şirkette çalışıyorum.Evliyim ve 2 çocuğum var.
Patronum eylül ayında turistik amaçla Amerikaya gidecek. Randevumu öne alınca patronumun gideceği tarih ve masraflarımı ödeyeceğini belirten yeni bir ds160 formu oluşturdum eski formla birlikte yeni formuda götüreceğim.Ayrıca Konsolosluğa hitaben seyahatinde benide yanında götüreceğine ve masraflarımı karşılayacağına dair ,ayrıca kaç yıldır çalıştığım,aldığım ücret vs nin olduğu şirketin antetli kağıdına bir yazı yazdı. Aynı zamanda ev tapusu,araç ruhsatı ,banka hesap dökümü ve e-devletten alınan diğer belgeleri götürmeyi düşünüyorum.
Sizce vize alma şansım var mı? yada görüşmeye gitmeden verebilceğiniz tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkür ederim