Tekrar Merhaba, Vize takip sayfasından vize issued olarak gözüküyor. Evrakları Ankara'da VFS Global'e teslim etmiştim. VFS global Pasaportumu almam için bana bilgilendirme yapacak mı?
Teşekkürler.
Tekrar Merhaba, Vize takip sayfasından vize issued olarak gözüküyor. Evrakları Ankara'da VFS Global'e teslim etmiştim. VFS global Pasaportumu almam için bana bilgilendirme yapacak mı?
Teşekkürler.
Merhabalar, mülakatsız vize işlemi için pasaportumu elden Ankara'da VFS Global'e teslim ettim. Yaklaşık 1 hafta oluyor. Bu süreçte vize ile ilgili herhangi bir güncelleme alabilir miyim yoksa en sonunda sonucumu mail olarak atıyorlar? Bir de, bu süreç içerisinde acil olarak yurtdışına çıkmam gerekirse pasaportu elçilikten almak için talepte bulunabiliyor muyum? Bilgisi olan varsa ve aydınlatabilirrse çok sevinirim. Teşekkürler.
@seda-2, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
@Yunus-Emre-Teke 25 temmuzda trabzondan kargo yaptım pasaportu 11 agustosta mail geldi geri dönüş için pasaportunuz alındı kargoluyoruz diye
@seda-2 çok teşekkürler bilgi için.
Arkadaşlar Merhaba. Ben'de bundan 45 gün önce 14 Ağustos'a randevu aldım (mülakatasız B1/B2 vize yenileme) 14 Ağustos'ta Ankara'da VFS Global'e evrakları elden teslim edeceğim. 26 Eylül'de yurtdışına çıkmam gerekiyor, bu tarihe kadar vizemi ve pasaportumu sizce alabilir miyim? Süre hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler