2026 talihlisiyim ben de aranıza katılmış bulunmaktayım herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz için hayırlı olur sitede bana yardımcı olan @ATS16 berk abime de teşekkürlerimi iletiyorum.
hasan0606 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@kemal85 Teşekkür ederim video için bunu da izleyeceğim.
-
@ATS16 Gerekli düzenlemeleri yaptım teşekkür ederim bilgiler için şuan da mülakat yerim de gözüküyor olması gerekli.
hasan0606 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@yasinkoç @yasinkoç DS260 formu doldururken adres belirtmedik. Ya dosya açtıracağız ya da konsoloslukta belirteceğiz.
-
Merhaba arkadaşlar.. Amerikada green cardın gideceği, konsoloslukta göstereceğimiz hedef adres ile ilgili adres kiralamayı düşünüyoruz. Bilgisi ve önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@kemal85 Teşekkür ederim video için bunu da izleyeceğim.
-
@ATS16 Gerekli düzenlemeleri yaptım teşekkür ederim bilgiler için şuan da mülakat yerim de gözüküyor olması gerekli.
-
2026 talihlisiyim ben de aranıza katılmış bulunmaktayım herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz için hayırlı olur sitede bana yardımcı olan @ATS16 berk abime de teşekkürlerimi iletiyorum.