• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. xsect
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    X
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

xsect

@xsect

3
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

xsect Takip etme Takip Et

xsect tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@sandse son soruda "aşağıdaki ifadelerinin hiçbirinin sizin için geçerli olmadığını onaylayınız" diyor. Yani çalınmadığını onaylayacaksınız ve "Evet" seçeceksiniz.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      X
      xsect

Evrakları VFS'ye teslim ettikten sonra aşağı yukarı kaç gün içerisinde sistemde bir hareket görmeye başlıyoruz? NA & NA şeklinde sorgulama yaptığımda hala "No Status" olarak görünüyor.

X
      xsect

@beykanuser https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx adresinden kontrol edeceksin. Konsolosluk tarafında henüz hiçbir işlem olmadıysa "Passport Number" ve "First 5 Letters of Surname" kutucuklarına NA yazdığında "No Status" olarak görünüyor.

X
      xsect

xsect tarafından gönderilen son iletiler

@selamdostum Konsolosluğa sormak daha iyi olur.

X
      xsect

@beykanuser işleme başlanmadan önce pasaport bilgisi vb. girince "Your search did not return any data." yazıyor. "No Status"u görmek için NA NA girmek gerekiyor.

Edit: 25 Haziran'da evraklarımı teslim etmiştim 7 Temmuz itibariyle "Application Received" durumuna geçti.

X
      xsect

@beykanuser https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx adresinden kontrol edeceksin. Konsolosluk tarafında henüz hiçbir işlem olmadıysa "Passport Number" ve "First 5 Letters of Surname" kutucuklarına NA yazdığında "No Status" olarak görünüyor.

X
      xsect

Evrakları VFS'ye teslim ettikten sonra aşağı yukarı kaç gün içerisinde sistemde bir hareket görmeye başlıyoruz? NA & NA şeklinde sorgulama yaptığımda hala "No Status" olarak görünüyor.

X
      xsect

@sandse son soruda "aşağıdaki ifadelerinin hiçbirinin sizin için geçerli olmadığını onaylayınız" diyor. Yani çalınmadığını onaylayacaksınız ve "Evet" seçeceksiniz.

X
      xsect

@seda-2, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Merhaba
      7 Mayısta Annem icin mulakatsız yenileme yaptık yaklasık 5 hafta geçmiş 6 hafta icinde dönus yapılır yazıyordu. Normalde onlar mail atınca biz evrakları ve pasaportu gönderiyorduk ben suan bu maili beklıorum değil mi? Çünkü henüz gelen bi mail olmadı yeni sisteme kayıt oldum ama randevu almıyorum cunku randevusuz yenıleme yapılması icin basvurdum. Ne olması gerekıyor tam anlamadm.

Bu arada ben geçen sene kendi turist vizemi mulakatsız yenıleme yaptım fakat kabul edılmedı ve randevu aldırdılar bana. Galıba evlılıkten dolayı soyadım değişti diye kabul edılmedı. Bu bilgiyi de vermek istedim soyadı değişikliğinde yenikeme yapılmıyor, randevuya cagırılıyorsunuz

Nasil Basvuru Yapilir? sayfasindaki "Kimler Sahsen Gorusme Muafiyeti icin Uygundur?" basligi altinda "Pasaporttaki kisisel bilgiler (ad, doğum yeri, doğum tarihi) degismemis olmalidır." seklinde acikca belirtiliyor.

Ilave olarak bosuna beklemissiniz, Orhan Bey'in bir onceki mesajinda ifade ettigi sekilde belge teslim tarihi icin randevu almaniz gerekiyor.

X
      xsect