• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Gökçenur Hazar
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Gökçenur Hazar

@Gökçenur Hazar

3
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Gökçenur Hazar Takip etme Takip Et

Gökçenur Hazar tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Ben de yeni sistemde 2 kere öne çektim, daha bugün birkaç saat önce Ankara'da Şubat 2026'ya çektim. Telegram'da Schengen Randevu adında bir grubun verdiği bilgi üzerine bulabildim randevuyu. Takip edin faydası olacaktır.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhabalar, ais sistemi üzerinden 2026 Ekim’e randevu almıştım. Yeni sisteme (ustraveldocs’ın yönlendirdiği usvisascheduling.com’a) üye oldum fakat sıfır bir kullanıcı gibi “başvuruya başla” seçeneği çıktı bilgilerimi doldurunca da bu bilgilerde bir başvuru zaten var dedi. Amacım randevu tarihimi erkene çekmek ancak bir türlü eski kullanıcı bilgilerimi yeni sistemle eşleştiremedim çünkü böyle bir alan yok sitede eski kullanıcılar için yönlendirme de bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Gündem içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Ben yeni sisteme kayıt oldum ama eski randevum ile ilişkilendiremedim. Yeni başvuru yapacakmışım gibi bir ekran geliyor bilgilerimi girince bu kişiye ait bir başvuru zaten var diyor. Erkene çekmek için takip etmek istiyorum ancak yeni sistem eskisinden de kötü.

Gündem içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar

Gökçenur Hazar tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Ben de yeni sistemde 2 kere öne çektim, daha bugün birkaç saat önce Ankara'da Şubat 2026'ya çektim. Telegram'da Schengen Randevu adında bir grubun verdiği bilgi üzerine bulabildim randevuyu. Takip edin faydası olacaktır.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar

@mucitkafalar @Tomi-Sekman İlk kayıt olmaya çalıştığımda bahsettiğiniz uyarıyı ben de aldım, sonradan ais sistemine üye olduğumdan farklı bir maille üye olduğumu fark ettim. Eski sisteme üye olduğum mail adresiyle üye olunca randevu bilgilerimi çekti.

Gündem içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar

Ben de eşim yeni sistemdr aile üyeleri altında görünmüyor diye case açtım. Diyorlar ki zaten birer randevunuz mevcut, eğer randevunuzu değiştirmeyecekseniz ikiniz de ayrı hesaplarınızı açıp randevu gününde konsolosluğa gelin. Eğer ortak başka randevu almak istiyorsanız eski randevunuzu iptal edip tekrar aile üyesi olarak ekleyip randevu alın. (Daha ileri bir tarih olacağı için makul değil bu seçenek de)

Birlikte erkene randevu buldukça çekme işi yalan oldu bu durumda. Ekim 2026’ya kadar bekleyeceğiz mecbur.

Gündem içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar

Teşekkürler arkadaşlar, kendi bilgilerimi claim edebildim ancak eşimle birlikte bir grup randevusu oluşturup ödeme yapmıştık benim hesap üzerinden (ona hesap açmamıştık), şu an eşim görünmüyor sadece ben görünüyorum. Ona ayrı hesap açarak claim'lemek zorunda kaldık ama grup değil ikimiz de bireysel görünüyoruz. Bunu nasıl çözümleyeceğiz? Randevuyu erkene çekme durumumuz olduğunda durumlar karışacak gibi görünüyor böyle çünkü.

Gündem içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar

Ben yeni sisteme kayıt oldum ama eski randevum ile ilişkilendiremedim. Yeni başvuru yapacakmışım gibi bir ekran geliyor bilgilerimi girince bu kişiye ait bir başvuru zaten var diyor. Erkene çekmek için takip etmek istiyorum ancak yeni sistem eskisinden de kötü.

Gündem içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar

Merhabalar, ais sistemi üzerinden 2026 Ekim’e randevu almıştım. Yeni sisteme (ustraveldocs’ın yönlendirdiği usvisascheduling.com’a) üye oldum fakat sıfır bir kullanıcı gibi “başvuruya başla” seçeneği çıktı bilgilerimi doldurunca da bu bilgilerde bir başvuru zaten var dedi. Amacım randevu tarihimi erkene çekmek ancak bir türlü eski kullanıcı bilgilerimi yeni sistemle eşleştiremedim çünkü böyle bir alan yok sitede eski kullanıcılar için yönlendirme de bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Gündem içinde yayımlandı
      Gökçenur Hazar
      Gökçenur Hazar