• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Onurmeci
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Onurmeci

@Onurmeci

1
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Onurmeci Takip etme Takip Et

Onurmeci tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Merhabalar ben Aralık ayında JFK (New York’a) giriş yapmayı planlıyorum. Asilari kuduz ve diğer asilari tam ( 5 ay oldu yaptıralı). 5 eylulde bakanlıktan titre (kuduz) testini aldım. Kopegim suanda 9 aylık ozmn 11 aylık olacak. Texasa kopegi ile giden bi arkadaşım New York eyaletinde kopekleri karantinaya alıyorlar dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi ?

Yolculuk içinde yayımlandı
      Onurmeci
      Onurmeci

Onurmeci tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Merhabalar

2019 yılında geçici vizeyle giriştim yaptım ve Green cardtimi aldım Şubat 2019 da. SSN olduğu İçinde banka hesabımı açtım. 4 ay sonra Miami bi haftalığına giris yaptım 2019 Mayıs ayında. Sonra 2 aralikta temelli nyc giriş yaptım karim ve kopegim ile. Kopek ve ev problem olunca bide corona olayı çıkınca 2 şubatta Türkiye’ye dönüşte yaptık. 2 agustosta giriş yapmam lazım ama covid durumu yüzünden tedirginiz ve giriş yapmak istemiyoruz bi kaç ay daha. Non-filler olarak vergi başvurumu yaptım. Banka hesabım mevcut ve de üstüme kayıtlı telefonum vardı(iptal oldu). Universityide orada okudum. 2 agustosu geçirip ekim kasım gibi girsek bi sıkıntı olur mu ?

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Onurmeci
      Onurmeci
    • RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Merhabalar ben Aralık ayında JFK (New York’a) giriş yapmayı planlıyorum. Asilari kuduz ve diğer asilari tam ( 5 ay oldu yaptıralı). 5 eylulde bakanlıktan titre (kuduz) testini aldım. Kopegim suanda 9 aylık ozmn 11 aylık olacak. Texasa kopegi ile giden bi arkadaşım New York eyaletinde kopekleri karantinaya alıyorlar dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi ?

Yolculuk içinde yayımlandı
      Onurmeci
      Onurmeci