Merhabalar ben Aralık ayında JFK (New York’a) giriş yapmayı planlıyorum. Asilari kuduz ve diğer asilari tam ( 5 ay oldu yaptıralı). 5 eylulde bakanlıktan titre (kuduz) testini aldım. Kopegim suanda 9 aylık ozmn 11 aylık olacak. Texasa kopegi ile giden bi arkadaşım New York eyaletinde kopekleri karantinaya alıyorlar dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi ?
Onurmeci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
Onurmeci tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhabalar
2019 yılında geçici vizeyle giriştim yaptım ve Green cardtimi aldım Şubat 2019 da. SSN olduğu İçinde banka hesabımı açtım. 4 ay sonra Miami bi haftalığına giris yaptım 2019 Mayıs ayında. Sonra 2 aralikta temelli nyc giriş yaptım karim ve kopegim ile. Kopek ve ev problem olunca bide corona olayı çıkınca 2 şubatta Türkiye’ye dönüşte yaptık. 2 agustosta giriş yapmam lazım ama covid durumu yüzünden tedirginiz ve giriş yapmak istemiyoruz bi kaç ay daha. Non-filler olarak vergi başvurumu yaptım. Banka hesabım mevcut ve de üstüme kayıtlı telefonum vardı(iptal oldu). Universityide orada okudum. 2 agustosu geçirip ekim kasım gibi girsek bi sıkıntı olur mu ?
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
Merhabalar ben Aralık ayında JFK (New York’a) giriş yapmayı planlıyorum. Asilari kuduz ve diğer asilari tam ( 5 ay oldu yaptıralı). 5 eylulde bakanlıktan titre (kuduz) testini aldım. Kopegim suanda 9 aylık ozmn 11 aylık olacak. Texasa kopegi ile giden bi arkadaşım New York eyaletinde kopekleri karantinaya alıyorlar dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi ?