@elbruz merhaba baska deneyimlerinizide anlatir misiniz vizeniz var miydi iptal ettiler mi mesela?
enesadrr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@bravist yapabildim mi pek anlamaidm ama
-
Sevgili arkadaşlarım,
Sizlere çok önemli bir soru sormak istiyorum. Rica ediyorum, yalnızca konuya hakim olan arkadaşlarım yanıt verirse çok sevinirim. Ayrıca, lütfen bu mesaj altında farklı sorular sorarak bilgi akışını kesmeyelim. Eminim ki bu mesaj birçok arkadaşım için faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
Sorum şu:
Case number’ım yaklaşık 15.000 civarında. Bildiğim kadarıyla, Visa Bulletin denilen sistemde case number’lara göre mülakat tarihlerinin açıklanması Haziran ayı gibi başlıyor (eğer yanılıyorsam lütfen düzeltin).
Benim sorum şu:
Bu süreçte CASE NUMBER inmülakatın Ankara’da gerçekleşme ihtimali var mı, yok mu?-Gecen yil hangi numaralara kadar gelmisti?
Ve bir diğer önemli konu:
- Numara taşıma (case taşıma) işlemini Visa Bulletin açıklanmadan mı yapmam gerekiyor,
yoksa case numaramın sırasının geldiğini gördüğümde ve hâlâ mülakata çağrılmadıysam mı taşımalıyım?
Sonuçta, elimizde 2026 Ekim ayına kadar bir zaman var. Ancak bu süre dolmadan önce sıram geldiği hâlde beklediğim için mülakat hakkımı kaybetmiş olur muyum?
- Benim esime cikti ve hic birsey bilmiyorum okuduklarimi anlamaya calisiyorum bullet sisteminde takip etmem gereken yer neresi ,cift olarak gorunuyorum basvuruda?
-Onerebileceginiz ulkeler nereler ,bu ulkelerde mulakat cagirmasini onceden haber verirler mi seyahati duzenleme acisindan?
Aranizda bu “-“ li sorulara cevap verebilicek bilgisi olan bir arkadasimiz var ise cevaplarsa herkes yararlanabilir bu olaylari yasamis olanlar lutfen yazsin kulaktan dolma haberler mesguliyet yapiyor sadece.
Simdiden tesekkurler
- Numara taşıma (case taşıma) işlemini Visa Bulletin açıklanmadan mı yapmam gerekiyor,