• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kutupyildizi
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

kutupyildizi

@kutupyildizi

-11
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kutupyildizi Takip etme Takip Et

kutupyildizi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

merhaba 5 mayıstan beri eb3vizesini araştırıyorum buradaki tüm yazılanları okudum baştan sonra hepsini okudum youtubedan araştırdım tavsiye ettiğiniz yerlerden üyelik oluşturup ücret hakkında bilgi aldım ancak izlediğim bir youtube kanalında mülakatta üniversite mezunu birinin burada kurulu düzeni varken iyi bir geliri varken neden gidip abd de mc donalds da saati 10 dolara çalışıp geçineceğinize inansın ki ya da böyle bir işte gerçekten çalışmak isteyeceğinize nasıl ikna olsun ki siz buna inanmıyor iken geçinemeyeceğinizi biliyorken nasıl konsolosluğu ikna edeceksiniz bu yüzden direkt red yeme ihtimali çok yüksek hatta kesin dedi red alırsanız da yapılacak bir şey yok artık paranız çöp olması çok yüksek dedi sşz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bu bilgi ne kadar doğru? Size sormak istedim.Umarım moralinizi bozmuş olmam sanıyorum bir 75 kişi var başvuran ancak bende emin olmak adına soruyorum.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      kutupyildizi
      kutupyildizi

kutupyildizi tarafından gönderilen son iletiler

@Riethian merhabalar öncelikle vakit ayırıp sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum aslında kastettiğim videoyu bu değildi bir türktü youtuber ancak yinede söyledikleriniz benim için yeterli çok sağ olun.
      'Ayrıca buranın amacı soru sormak bilmediklerimi öğrenmek öyle değil mi?
      Ben soru sorunca neden eksi atılıyor onu anlamış değilim daha önceden böyle bir soru sorulmamış denk gelmedim gördüklerim kadarıyla e neden başka biri soruya eksi atabiliyor çözebilmiş değilim saçma bir soru olduğunu da düşünmüyorum sürece dahil olmak için kafama takılan soruyu daha önceden süreci başlatan arkadaşlara sormak istiyorum sadece bu da zaten böyle bir forumun oluşmasındaki amaç'

kutupyildizi
      kutupyildizi

merhaba 5 mayıstan beri eb3vizesini araştırıyorum buradaki tüm yazılanları okudum baştan sonra hepsini okudum youtubedan araştırdım tavsiye ettiğiniz yerlerden üyelik oluşturup ücret hakkında bilgi aldım ancak izlediğim bir youtube kanalında mülakatta üniversite mezunu birinin burada kurulu düzeni varken iyi bir geliri varken neden gidip abd de mc donalds da saati 10 dolara çalışıp geçineceğinize inansın ki ya da böyle bir işte gerçekten çalışmak isteyeceğinize nasıl ikna olsun ki siz buna inanmıyor iken geçinemeyeceğinizi biliyorken nasıl konsolosluğu ikna edeceksiniz bu yüzden direkt red yeme ihtimali çok yüksek hatta kesin dedi red alırsanız da yapılacak bir şey yok artık paranız çöp olması çok yüksek dedi sşz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bu bilgi ne kadar doğru? Size sormak istedim.Umarım moralinizi bozmuş olmam sanıyorum bir 75 kişi var başvuran ancak bende emin olmak adına soruyorum.

kutupyildizi
      kutupyildizi