@Spectator O zaman pause kararı kalkınca vizeyi basacaklar ve expire date’i 17 Mart(sağlık kontrolüne gireceğim tarih)+6 ay yani 17 Eylül gibi mi olacak. Biraz garip geldi.
insallahcikar07
@insallahcikar07
insallahcikar07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ufuk-acar Maddi tasarruf için yapılan aşıları pek istemiyorlarmış. Siz hali hazırda olduğunuz aşıları gösterir yasal bir belge götürürseniz saydıkları aşılar olmuş. Forumda o şekilde tecrübeler var.
insallahcikar07 tarafından gönderilen son iletiler
-
Ustraveldocs'tan kaydımızı yapamıyoruz ülke Hongkong görünüyor hala. Ankara'dan mülakata gireceğiz. 3-4 defa Case açtım fakat sonuca ulaşamadım.Çğarı merkezine tatilden ötürü ulaşamıyorum. Asıl talihli benim. Eşim adına hesap açıp ordan kendimi mi eklesem, farklı mail adresiyle hesap açıp ordan mı ilerlesem bilemedim. Hangisini önerirsiniz?
-
Bende de aynı durum var. HongKong'tan Ankaraya taşımıştım. Pasaport numaramı vs hiç girmedim. Farklı bir kullanıcı adıyla hesap açtım. Orda herhangi bir kısıt yok. Ülke seçimini vs kendim yapabildim. Yeni hesapla ilerlemek sıkıntı yaratır mı?
-
@ufuk-acar Maddi tasarruf için yapılan aşıları pek istemiyorlarmış. Siz hali hazırda olduğunuz aşıları gösterir yasal bir belge götürürseniz saydıkları aşılar olmuş. Forumda o şekilde tecrübeler var.
-
@Spectator O zaman pause kararı kalkınca vizeyi basacaklar ve expire date’i 17 Mart(sağlık kontrolüne gireceğim tarih)+6 ay yani 17 Eylül gibi mi olacak. Biraz garip geldi.
-
Merhaba.
Pause kararı kalkar vizelerimizi alırsak, vizenin son günü vizenin basıldığı gün+6 ay mı oluyor yoksa sağlık muayenesi olduğumuz gün+6 ay mı? -
Ankara'da sağlık kontrolüne girmeden vize görüşmesine katılan var mı? Görüşme sırasında herhangi bir problem yaratıyor mu?
-
Unganlardan gelen mail'de "We do not accept those vaccine cards produced in the last 30 days" gibi bir bilgi notu var. Konsolosluk görüşme tarihi son anda verildiği için 1-2 gün önce aldık aşı kartını ve haftaya da sağlık kontrolüne gidiyoruz. Tüm aşıları, çocuk da dahil tekrardan mı yapacaklar bu durumda?
-
Eşimin ve benim küçükken olduğumuz ameliyat var. Bunun için epikriz raporuna ulaşamıyoruz. E-devlette mevcut değil. Hatta benim ameliyat olduğum hastane yıkıldı.
-
Merhabalar,
Unganlara gitmeden Antikor testi yaptırmaya gerek var mı? -
Bizim de aynı şekilde 1 Nisan. Herkese hayırlı olsun.