@Mert-A Marhaba arkadaşlar ben 2026 talihlisiyim ben basılı vizemle beraber Amerika’ya giriş yaptım o yüzden kazanılmış haklar hiçbir zaman geri alınamaz alınırsa da yasal bir suç işlemeniz gerekiyor ben herhangi bir problem yaşamadan pasaport kontrolünden hızlı bir şekilde geçtim eminim ki sizler de geçeceksinizdir 2026 kazananlarına şimdiden başarılar diler umarım Amerika’da güzel bir gelecek sizi bekliyordur
alperaracli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aysegul sorunum çözüldü sistem üzerinden 19 kasıma tarih verilmiş
alperaracli tarafından gönderilen son iletiler
-
@Mert-A Marhaba arkadaşlar ben 2026 talihlisiyim ben basılı vizemle beraber Amerika’ya giriş yaptım o yüzden kazanılmış haklar hiçbir zaman geri alınamaz alınırsa da yasal bir suç işlemeniz gerekiyor ben herhangi bir problem yaşamadan pasaport kontrolünden hızlı bir şekilde geçtim eminim ki sizler de geçeceksinizdir 2026 kazananlarına şimdiden başarılar diler umarım Amerika’da güzel bir gelecek sizi bekliyordur
-
@gucarslan görüntüleyemedim belki de gözden kaçırdım işaretleme imkanınız var mıdır
-
merhaba arkadaşlar ankara konsolosluk için gerekli evraklar nelerdir bilginiz var mı bir de e devletten çıkartsak geçerli midir
-
@nsercan bilgi için teşekkür ederim
-
merhaba arkadaşlar grenn card için kaç yıllık pasaport gerekli
-
@aysegul sorunum çözüldü sistem üzerinden 19 kasıma tarih verilmiş
-
arkadaşlar akımı kurcalayan bir soru var bir türlü çözüm bulamadım eski mesajları okurkende kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim KCC ye mail atıyorum
Dear Sir/Madam,
I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
Thank you for your time and assistance. Best regards
2026EU2xxx
Alper ARAÇLI
25.x2.19xxolarak bana otomatik mail yanıtı geliyor
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at dvprogram.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.
For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.
For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.
Due to an increase in emails, it may take longer than normal to receive a response. We are reading and responding to every email, so please do not send duplicate inquiries.
Thank you for contacting KCC.
KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
Phone: (606) 526-7500
Email: [email protected]mail tarihimi sormak için ekstra ne yapa bilirim
-
arkadaşlar herkese merhaba ceac sistemi düzelmiş kontrol etmek isteyenler bi baksın umarım herkes için güzel haberler gelir
-
@denizezgi teşekkür ederim bilgi için çok sağol
-
@denizezgi merhaba hocam nasıl bir mail attın da dönüş yaptılar yardımcı olur musun