• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Eda 1
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Eda 1

@Eda 1

1
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Eda 1 Takip etme Takip Et

Eda 1 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Gizem-Güler Unganlar sağlık merkezi son 1 ayda yapılan aşıları kabul etmiyor
      Ayrıca son 1 ayda yaptırıp giderseniz aşınızı kabul etmeyeceği için tekrar yapmak istiyor
      Bu sefer de aşı zamanları yakın olmaması için sağlık muaynenizi erteleyebilir
      Ben aşılarımı eczaneden temin etmiştim ancak Ankara mülakat deneyimlerini okuyunca yaptırmaktan vazgeçtim .
      Mülakata gittiğim de sadece aşı kartımı ve pasaportu verdim . Aşı kartınızı kesinlikle götürün 2016 ve 2022 de yapılan tetenoz aşımı bile kabul etmişler aynı şekilde 2024 ve 2023 hepatit b aşıları da kabul edilmiş . Sadece dikkat etmeniz gereken doktorun sistem den çıkardığı aşı kartını kabul etmiyorlar . E nabız dan ekran görüntüsü alınmış aşı kartını kaşeletip götürürseniz kabul ediliyor .
      Benim 2. Kabul edildi
      O yüzden mülakatınıza son 1 ay kaldı ise bence unganlarda aşılarınızı yaptırmak en mantıklısı 🙂

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      Eda 1

Eda 1 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Gizem-Güler Unganlar sağlık merkezi son 1 ayda yapılan aşıları kabul etmiyor
      Ayrıca son 1 ayda yaptırıp giderseniz aşınızı kabul etmeyeceği için tekrar yapmak istiyor
      Bu sefer de aşı zamanları yakın olmaması için sağlık muaynenizi erteleyebilir
      Ben aşılarımı eczaneden temin etmiştim ancak Ankara mülakat deneyimlerini okuyunca yaptırmaktan vazgeçtim .
      Mülakata gittiğim de sadece aşı kartımı ve pasaportu verdim . Aşı kartınızı kesinlikle götürün 2016 ve 2022 de yapılan tetenoz aşımı bile kabul etmişler aynı şekilde 2024 ve 2023 hepatit b aşıları da kabul edilmiş . Sadece dikkat etmeniz gereken doktorun sistem den çıkardığı aşı kartını kabul etmiyorlar . E nabız dan ekran görüntüsü alınmış aşı kartını kaşeletip götürürseniz kabul ediliyor .
      Benim 2. Kabul edildi
      O yüzden mülakatınıza son 1 ay kaldı ise bence unganlarda aşılarınızı yaptırmak en mantıklısı 🙂

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      Eda 1