@rock hocam ben değilim ama benim ki ne kadar sürer interview mektup?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
yousuf iraj tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@rock sen daha rendevu almadın mi ? Mart ay daki dq olanlar aldılar mi vize rendevu ? Ve dq dan sonra ne kadar sürer vize rendevu almak için ?
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@ismailipek documentary qualified demektir yani evrak işlere tamamlandıktan sonra demek
-
Dq tarihden sonra ne kadar sürer vize rendevu alabilmek için ankara için ? Lütfen soylermisin
-
@rock benim ki hala gelmedi mart 2025 dq nasıl o kadar hızlı aldın merak ediyorum vize rendevusu ?
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@ismailipek merhaba benim DQ 3 mart 2025 ne zaman ınterview letter gelir ??
-
@Houstonian-Life benim DQ march 2025 ben hala interview letter için bekliyorum ne zaman gelir
CR 1 / IR 1 eşim ABD vatandaş