Merhaba, Mayıs ayı case number 30 bin olarak açıklandı. Süreç devam ediyor, bilginiz olsun
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
X
xcv tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ayvalik10 Şöyle bir yazı okumuştum. "Ocak ayında current olacak numaralar aşağı yukarı belli olur." Aslında merak ettiğim bu. Bir açıklama yapılıyor olabilir mi?
xcv tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba, Mayıs ayı case number 30 bin olarak açıklandı. Süreç devam ediyor, bilginiz olsun
-
@ayvalik10 Şöyle bir yazı okumuştum. "Ocak ayında current olacak numaralar aşağı yukarı belli olur." Aslında merak ettiğim bu. Bir açıklama yapılıyor olabilir mi?
-
Merhaba, her ay açıklanan vize bülteni ile current olacak numaraları anlıyoruz. Sorum şu; Bununla ilgili abd konsolosluğu 2020 içerisinde bir bilgi paylaşacak mı? Yani ben her ay current olan numarayı kontrol mü etmeliyim yoksa toplu bir açıklama olacak mı? Teşekkürler.