Merhaba Sosyal medyaların hepsini paylaşmak önemli mi? Sadece bir tane paylaşsam sıkıntı olur mu ?
fatos17 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar ds260 formunda eski iş deneyimlerini yazarken neye göre yazmalıyım ? Tercihe göre mi yazmalıyım yoksa e devlette kayıtlı olan şimdiye kadar çalıştığım tüm deneyimlerimi işe giriş çıkışların tümünü eklemeli miyim ? Çok zorunlu mu ? Epey kaydım var. Ama zorunluysa da yapacak bir şey yok hepsini yazarım. Desteğinizi bekliyorum teşekkür ederim
-
Ds260 formu doldururken sosyal medyanız var mı diye soruyor… siz o kısma ne yaptınız ? Yazmak zorunda mıyız hepsini ? Yazmazsak sıkıntı olur mu ?
-
@ATS16 desteğiniz için teşekkür ederim

-
Merhaba Ds260 formunu hala dolduramadım. Önümüzdeki hafta gelecek olan bilgisayarımı bekliyorum. Sizce sorun olur mu ? Case Numbers 26xxx bin
-
@ATS16 merhaba tekrardan case number 26xxx
Kesinlikle yurtdışına taşıyacağım. Fakat pasaportumun son kullanma tarihi Kasım 2026. Yeni pasaport çıkartıp mı ds260 formunu doldurayım ? Yoksa mevcut pasaportumla ilerleyim? En kolayı nasıl olur ? Yeni pasaport çıkartırsam sonrasında bilgi ekletmek zor mu? Mailleşmeler nasıl olur? Desteğiniz için teşekkür ederim
-
Merhabalar DV 2026 taliplilerindenim. Case number 26** Çekilişe katılırken girdiğim pasaportumun süresi Kasım 2026 da bitiyor. Ds260 formunu doldurmadan önce tekrar pasaportumu yeniletmeliyim ? Ya da çekilişe katılırken ki pasaport bilgilerimle mi ilerlemeyim? Formu gönderdikten sonra yeni pasaport çıkartırsam yeni bilgi ekletmek zor oluyor mu? Mailleşme süreçleri zor mu olur?
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar DV 2026 taliplilerindenim. Case number 26** Çekilişe katılırken girdiğim pasaportumun süresi Kasım 2026 da bitiyor. Ds260 formunu doldurmadan önce tekrar pasaportumu yeniletmeliyim ? Ya da çekilişe katılırken ki pasaport bilgilerimle mi ilerlemeyim? Formu gönderdikten sonra yeni pasaport çıkartırsam yeni bilgi ekletmek zor oluyor mu? Mailleşme süreçleri zor mu olur?