• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Berat İlbaş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Berat İlbaş

@Berat İlbaş

1
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Berat İlbaş Takip etme Takip Et

Berat İlbaş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@aysegul çok teşekkür ederim sizide tebrik ederim yeni yaşamınızda başarılar.

Yolculuk içinde yayımlandı
      Berat İlbaş
      Berat İlbaş

Berat İlbaş tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Dün yayımlanan 10998 numaralı başkanlık bildirisi güncel konuyla mı ilişkili, okuyan oldu mu?

Ara 16, 2025  /  Proclamations

Restricting and Limiting the Entry of Foreign Nationals to Protect the Security of the United States

Restricting and Limiting the Entry of Foreign Nationals to Protect the Security of the United States

During my first Administration, I restricted the entry of certain foreign nationals into the United States to prevent national security and public Every child deserves a safe and nurturing home where they can learn, grow, and reach their full potential. Adoption makes that possible by opening the...

Gündem içinde yayımlandı
      Berat İlbaş
      Berat İlbaş

@aysegul çok teşekkür ederim sizide tebrik ederim yeni yaşamınızda başarılar.

Berat İlbaş
      Berat İlbaş

merhabalar ben greencard vizem onaylandı. 27 mayıs 2026 tarihine kadar giriş yapmam gerekiyor fakat, eşim öğretmen olduğundan temmuzun ilk haftası okullar kapanınca gitmek istiyoruz bu sebeple mart yada mayıs ayında tatilde 2 haftalık bir giriş çıkış yapmayı planlıyoruz . bu bir sorun yaratırmı. 2 hafta kalıp greencard basım sürecini başlatıp geri dönüp 1 ay v sonra tekrar giriş yapmak istesek girişte çok sorun olurmu.

Berat İlbaş
      Berat İlbaş
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar sağlık raporumuzun son geçerlilik tarihi 27 mayıs 2026 biz bu süreçte mart ayında giriş çıkış yapsak 1 haftalığına okullar kapanınca temmuz ayında tamamen yerleşmek için giriş yaptığımızda bir sorunla karşılaşabilirmiyiz. bilgisi olan varmı bu durumla ilgili .

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Berat İlbaş
      Berat İlbaş

merhabalar ds260 formlarının çıktısını almak için ceac.gov üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum. bilgilerimi girdiğimde
      The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
      şeklinde uyarı alıyorum yaşayan nedenini veya çözümünü bilen varmı.

Berat İlbaş
      Berat İlbaş

@gucarslan Kusura bakmayın tamamını okudum fakat gözden kaçırdığım bir yer var sanırım göremedim.

Berat İlbaş
      Berat İlbaş

merhabalar ds 260 formunu açıklandığı gece eşim çocuğum ve kendim için doldurdum sıram 7xxx lerde fakat formda geçmiş ikametgah adreslerini doldururken eşimde adres line 1 kısmında adresi doğru yazmışım fakat line 2 kısmına önceki kayıtlı kısımdan no ve daıre olarak fazladan yanlış veri çıkmış bu hata yüzünden formu tekrar açtırmam gerekirmi.

Berat İlbaş
      Berat İlbaş