@aysegul çok teşekkür ederim sizide tebrik ederim yeni yaşamınızda başarılar.
Berat İlbaş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Berat İlbaş tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
Dün yayımlanan 10998 numaralı başkanlık bildirisi güncel konuyla mı ilişkili, okuyan oldu mu?
-
@aysegul çok teşekkür ederim sizide tebrik ederim yeni yaşamınızda başarılar.
-
merhabalar ben greencard vizem onaylandı. 27 mayıs 2026 tarihine kadar giriş yapmam gerekiyor fakat, eşim öğretmen olduğundan temmuzun ilk haftası okullar kapanınca gitmek istiyoruz bu sebeple mart yada mayıs ayında tatilde 2 haftalık bir giriş çıkış yapmayı planlıyoruz . bu bir sorun yaratırmı. 2 hafta kalıp greencard basım sürecini başlatıp geri dönüp 1 ay v sonra tekrar giriş yapmak istesek girişte çok sorun olurmu.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhabalar sağlık raporumuzun son geçerlilik tarihi 27 mayıs 2026 biz bu süreçte mart ayında giriş çıkış yapsak 1 haftalığına okullar kapanınca temmuz ayında tamamen yerleşmek için giriş yaptığımızda bir sorunla karşılaşabilirmiyiz. bilgisi olan varmı bu durumla ilgili .
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhabalar ds260 formlarının çıktısını almak için ceac.gov üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum. bilgilerimi girdiğimde
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
şeklinde uyarı alıyorum yaşayan nedenini veya çözümünü bilen varmı. -
@gucarslan Kusura bakmayın tamamını okudum fakat gözden kaçırdığım bir yer var sanırım göremedim.
-
merhabalar ds 260 formunu açıklandığı gece eşim çocuğum ve kendim için doldurdum sıram 7xxx lerde fakat formda geçmiş ikametgah adreslerini doldururken eşimde adres line 1 kısmında adresi doğru yazmışım fakat line 2 kısmına önceki kayıtlı kısımdan no ve daıre olarak fazladan yanlış veri çıkmış bu hata yüzünden formu tekrar açtırmam gerekirmi.