Merhaba arkadaşlar,
14 Nisan günü randevum var saat 09.30'a e-devletten alacağım belgelerden bazıları ve üniversite diplomamı çıkartamamamla alakalı aklımda sorular var.
1.'si ben üniversiteyi açıktan(AUZEF) bitirdiğim için benim diplomam fiziksel bir şekilde elimde yok. AUZEF 2017'den itibaren e-diploma vermeye başlamış. Okulun sitesinden giriş yaptığımda belge gözüküyor ama o belge belgenin aslı olmadığı için endişe duyuyorum(ıslak imzalı istiyorlar diye biliyorum). Eğer bu belgeyse çıktısını alıp çevirmemize gerek var mı noter onaylı olarak ?
2.'si doğum belgesi olayı. "Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği"nde annem ve babam gözüküyor fakat küçük kardeşim gözükmüyor. Bu bir sorun yaratır mı ? Bir de tam olarak hangi seçenekleri seçmemiz gerekiyor nüfus kayıt örneği tipini nüfus aile seçmem gerekiyor sanırsam. Eski eş listele, Vukuatlı belge (Olayları göster), ve belgenin nereye verileceği seçenekleri var. Buradan hangilerini seçmem gerekiyor ? Eğer e-devlet belgelerini hazırlamayı anlatan bir link varsa cevap kısmına gönderebilir misiniz veya yardımcı olabilir misiniz ?