• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yenerd
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yenerd

@yenerd

1
    İtibar
    29
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yenerd Takip etme Takip Et

yenerd tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba herkese,

Bir deneyim soracaktım, mükerrer bilgi ise kusura bakmayın lütfen.

Daha önce yeşil pasaportu olmayıp, dosyasını zaman ve maliyet kaygılarından dolayı Viyana'ya taşımış olan var mıdır ? Örneğin dosyayı viyanaya taşıyıp, mülakat tarihi alındıktan sonra veya current olduktan sonra viyanaya turist vizesine başvurup, Viyana'da mülakatını yapmış bir deneyim sahibi varsa bu yolun mantıklı olup, olmadığını öğrenmek isterim. Turist vizesi çıkmaması veya mülakat tarihlerine uymayacak kadar az süre verilmesi durumuna karşın dosyayı başka bir ülkeye taşımak riskli midir ? Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.

İyi günler dilerim

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Y
      yenerd

yenerd tarafından gönderilen son iletiler

@gucarslan Cevabınız için teşekkür ederim. Daha önce hiç schengen başvurusu yapmadım. Olası bir durumda eğer ABD Viyana görüşme daveti alırsam (umarım bülten iyi davranır) ve bu aşamada Schengenim onaylanmazsa dosyayı tekrar taşıma şansım olur mu yoksa benim olumsuz bir durum mudur acaba ?

Y
      yenerd

Merhaba herkese,

Bir deneyim soracaktım, mükerrer bilgi ise kusura bakmayın lütfen.

Daha önce yeşil pasaportu olmayıp, dosyasını zaman ve maliyet kaygılarından dolayı Viyana'ya taşımış olan var mıdır ? Örneğin dosyayı viyanaya taşıyıp, mülakat tarihi alındıktan sonra veya current olduktan sonra viyanaya turist vizesine başvurup, Viyana'da mülakatını yapmış bir deneyim sahibi varsa bu yolun mantıklı olup, olmadığını öğrenmek isterim. Turist vizesi çıkmaması veya mülakat tarihlerine uymayacak kadar az süre verilmesi durumuna karşın dosyayı başka bir ülkeye taşımak riskli midir ? Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.

İyi günler dilerim

Y
      yenerd

Merhaba,

Adli Arşiv Kaydı olanlar için bir tecrübesi olan var mı ? Benim iş yerimde yaşadığım bir olaydan dolayı şirketim haklarımı doğru savunamadı ve karşı şikayet ile 1 yıldan indirim uygulanarak 3 ay 10 gün hapis cezası ve bunun da 2500 tl adli para cezasına çevrilmesi kararı çıktı. HAGB yok , kabul etmedim. Suç Hurriyetten Yoksun Kılma olarak geçti. Yaklaşık gerekçeli kararın üzerinden 4 sene geçti seneye 5 olacak. (olay tarihi daha eski 2018 olmalı) Eş durumundan dolayı Greencard talihlisi oldum. Acaba bu durumda nasıl tecrübelerle karşılaştınız ? Herhangi bir olumsuzluk olma durumu olabilir mi ?

Y
      yenerd

@iibrahimd Geribildirim için teşekkürler. Tabi ki ben Bangkok geneli olarak söylemek istemiştim acaba bu konuda bilginiz var mıdır ? Bilmediğimiz bir ülke / yer 🙂

Y
      yenerd

@tugcebkdgl

Bizim de muhtemelen Bangkok ilk tercihimiz olacak fakat güvenlik durumu nasıldır açıkcası bilmiyorum. O kafamı karıştırıyor. Sanki Hong Kong daha güvenli geldi bize ama tabiki maliyet çok önemli bir durum.. Siz de dosya Ankara'ya gitmeden , KCC deyken mi taşımayı düşünüyorsunuz ? Numaralarımız çok uzak değil umarım isteyen herkese temenni ettiğim gibi bizler de bu süreci olumlu geçiririz 🙂

Y
      yenerd

@gucarslan Desteğiniz için teşekkürler.

Y
      yenerd

@gucarslan cevabınız için teşekkürler. Bülteni de kesinlikle takip edeceğim.
      Geçmiş yılların performansını da biraz inceledim benim seviyelere gelince listede çok az örnek var, iyi anlamak için soruyorum; Bülten 20 k olsa da; Ankara çok yavaş ilerlediğini biliyoruz. Bu mantıkta bir bilginiz var mıdır acaba Bangkok veya Hong Kong için ? Örnek bülten 30 k oldu ama Hong Kong 12 binlerde kalıyor gibi ?
      Bir de DS-260'ı doldurduktan sonra vakit kaybetmeden 5k üstü için dosyayı taşıyın öneri videoları vs var. Acaba henüz KCC'deyken taşımak daha mı faydalı olur acaba ?

Y
      yenerd

Merhaba Herkese,

CN 29xxx civarında ve oldukça yüksek olduğu geribildirimleri alıyoruz. Dosya taşımayı düşünüyoruz şuanda Hong Kong olabilir mi diye düşünmeye başladık fakat bu seviyede vize kabulu almış kişiler var mı emin olamadık. Yani Hong Kong (veya Bangkok veya başka önerilen yer) da bu seviyede onay almış kişiler var mı ? Yani belirttiğim konsolosluklar bazında bu seviyelere geliyor mu acaba ? Bilen kişiler nasıl tavsiyede bulunabilirsiniz , Yardımcı olmaya çalışan kişilere peşinen çok teşekkürler.

Y
      yenerd
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, 29xxx CN ile talihli oldum fakat CN yüksek olduğu için kafamda çok soru işareti var. Henüz DS-260 formunu da dolduramadım (ABD'den Greencard'ın teslim edileceği bir adres belirtemediğim için..)

DS-260 'dan sonra Hong Kong'a veya başka bir yere ne zaman dosyayı taşımak için başvurmalıyım ? Ayrıca sizce taşımam faydalı olur mu ? Çok doküman, çok video izledim ama birinin kişisel yardımına ve yönlendirmesine de ihtiyaç duymaktayım. Destek olursanız memnun olurum...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Y
      yenerd