@evrentnrkl
Çok teşekkür ederim. Otel önerilerine açığım.
radyan59 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
radyan59 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Bana da herhangi bir mail gelmedi. Kcc ye bir mail gönderdim ve cevap olarak mülakat planlandığında bilgilendirileceksiniz dendi. Ceac sayfasına girdiğimde ise at NVC yazıyor. Gelecek hafta bir haber alabiliriz umarım.
-
Merhaba
Ds-230 formunu, çekilişin açıklandığı gün doldurup göndermiştim. daha sonra, dosya transferi için mail gönderdim ve dosyamı viyana'ya taşımak istediğimi belirttim. benden, fiziksel bir adres göstermemi istediler. ben de, bir otelin adresini yazarak, maili tekrar gönderdim. cevap olarak ise bu maili aldım. sanırım taşıma isteğimi onaylamadılar. tekrar mail gönderip, dosya taşıma talebini yinelemek istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim? lütfen yardımcı olun.When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.
-
Merhaba
Ds-260 formunu, çekilişin açıklandığı gün doldurdum ve gönderdim. bu gün, dosya transferi için mail gönderdim. Viyana'daki bir otelin adresini yazdım fakat cevap olarak böyle bir mail aldım. bu durumda, sanırım dosyam taşınmadı. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olacak birileri var mıdır?When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.
-
@evrentnrkl
Çok teşekkür ederim. Otel önerilerine açığım. -
Merhaba.
case number'ım 13xxx dolayısı ile dosyamı viyana'ya taşımak için, KCC ye mail göndermiştim. cevap olarak; viyanada olacağınız sırada nerede kalacağınızın adresini gönderin dediler. bu durumda, her hangi bir otel adresi yazıp göndersem bir sorun olur mu?
viyana'ya gittiğimde, o adreste kalma zorunluluğum var mı? Acaba bu durumu yaşayanlar, nasıl bir yol izlediler?