• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Gökhan Kazanç
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Gökhan Kazanç

@Gökhan Kazanç

9
    İtibar
    52
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Bethany Beach, DE Yaş: 31

Gökhan Kazanç Takip etme Takip Et

Gökhan Kazanç tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@crazycells, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@Gökhan-Kazanç Diversity Visa mi? Hangi kategoriyse imzaniza aktarin isterseniz, ona gore verecegim cevaplar degisebilir cunku.

Tabiki imzamı güncelledim. Visa türü diversity.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

@crazycells

1. Sanırsam bir yanlışlık olmuş, yenisini talep ettim göndereceklermiş

2. Meblağı 40bin tl ye çıkarttım.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Dostlar, bu uçuşlar için thy'yi aradım. Resmi oturma izni olan green cardın daha olmadığını ama göçmen vizesinin basılı olduğunu söyledim. Uçuş için belge gerekiyor dendi. Belgeler ne peki dedim, çağrı merkezindeki arkadaşda bilmiyor.Konsolosluğu aradım aöa bağlanamadım. Bu haftaki uçuşlara katılacak arkadaşlar varsa nasıl bir süreç oluyor bilgi verebilirseniz sevinirim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç
    • RE: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Henüz ben de giriş yapamadım. Şehirlerarası seyahat açıldığında ve uçuşlar başladığında direk gitmeyi düşünüyorum. 22 temmuz vizemin dolduğu gün.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

Şuan Eu'dan aktarmalı giriş yapılabiliyor mu emin değilim ama, 8 mayısta thy nin amsterdama uçuşu görünüyor, oradan da klm ile abd uçuşları var, tarihi dolan arkadaşların bi göz atmasında fayda var

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

Önümüzdeki hafta da tahliye uçuşları olacak.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

@selink Oradan bakmıştım ben de. Ama işin kötü yanı Amsterdam'dan ABD uçuşında giriş yasaklarına takılıp takılmayacağımız. CBP ye mail attım ama dönmediler. Bir de amsterdam abd uçuşu çok astronomik bir rakam 🙂

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

Gökhan Kazanç tarafından gönderilen son iletiler

@birumut Merhabalar, İngiltere'den gerçekleştirilen uçuşla hangi tarihte giriş yapıldı? Bilginiz varsa öğrenebilir miyim?

Teşekkürler şimdiden.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

Önümüzdeki hafta da tahliye uçuşları olacak.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

@selink Oradan bakmıştım ben de. Ama işin kötü yanı Amsterdam'dan ABD uçuşında giriş yasaklarına takılıp takılmayacağımız. CBP ye mail attım ama dönmediler. Bir de amsterdam abd uçuşu çok astronomik bir rakam 🙂

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

Şuan Eu'dan aktarmalı giriş yapılabiliyor mu emin değilim ama, 8 mayısta thy nin amsterdama uçuşu görünüyor, oradan da klm ile abd uçuşları var, tarihi dolan arkadaşların bi göz atmasında fayda var

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

Henüz ben de giriş yapamadım. Şehirlerarası seyahat açıldığında ve uçuşlar başladığında direk gitmeyi düşünüyorum. 22 temmuz vizemin dolduğu gün.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Dostlar, bu uçuşlar için thy'yi aradım. Resmi oturma izni olan green cardın daha olmadığını ama göçmen vizesinin basılı olduğunu söyledim. Uçuş için belge gerekiyor dendi. Belgeler ne peki dedim, çağrı merkezindeki arkadaşda bilmiyor.Konsolosluğu aradım aöa bağlanamadım. Bu haftaki uçuşlara katılacak arkadaşlar varsa nasıl bir süreç oluyor bilgi verebilirseniz sevinirim.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

@crazycells

1. Sanırsam bir yanlışlık olmuş, yenisini talep ettim göndereceklermiş

2. Meblağı 40bin tl ye çıkarttım.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

@crazycells, içinde söyledi: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@Gökhan-Kazanç Diversity Visa mi? Hangi kategoriyse imzaniza aktarin isterseniz, ona gore verecegim cevaplar degisebilir cunku.

Tabiki imzamı güncelledim. Visa türü diversity.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç

Herkese merhabalar dostlar!

Aklıma takılan birkaç şey var bu konu hakkında fikirlerinizi öğrenmek isterim.
      Şubat haftasının başında mülakatım var.
      Daha önce wat ile 3 yaz sezonu çalıştığım marketin sahibi bana sponsor olacak. Ağustosta bana I 134 formunu doldurup gönderdi. Kendisinin 2 adet grocery store u var. Ayrıca eyalette senatör kendisi. I 134 e ek olarak bu şirketlerin gelirleri hakkında gelirleri, yıllık kazançları, arsaları mal varlıkları gibi bilgileri içeren evraklar da gönderdi ek olarak. Yani gelir için gerekli meblağı karşılayacağını düşünüyorum. Sormam gereken sorular şunlar:

1. I134 formunda bir sayfada partially veya full support kısımları boş bırakılmış, bu sayfalar önem taşıyormu tekrar dolu bir şekilde istemelimiyim?

2. Evrakların çoğu güncel. Ama w2 formu 2017 yılına ait. Konsolosluk w2 formundaki bilgiler ile güncel yılın dökümüne sistemden bakabilir mi? Yani daha güncel bir w2 formunu tekrar sponsorumdan istemem gerekli mi?

3)Potansiyel sponsorum benim işverenim olacak. Ayrıca detaylı bir iş teklifi içeren yazı almalımıyım?

1. Konaklamam hakkında da o yardımcı olacak. Konaklama için bir yazı almalı mıyım?

2. Mülakat sırasında kendi w2 formumh göstermemin bir gerekliliği var mıdır?

3. işyeri ve kazançlarını gösteren belge sanırsam muhasebeci tarafından hazırlanmış. Dosyalarda client copy yazıyor. Copy olması bir sorun oluşturur mu?

7)Ve son soru, sponsorluk belgelerimin yanında banka hesabımsa yaklaşık 10-15 bin tl gibi düşük bir miktar da göstermemin bir artısı olur mu?

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim potansiyel cevaplarınız için.

@crazycells

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç
    • RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Herkese merhabalar, aklıma takılan birkaç soruyu sormak isterim.

1. DS 260 formunu doldururken pasaportun kullanım süresi dolmamıştı. Ama görüşmeye gidene kadar dolacaktır. Mülakata giderken yeni pasaportumu çıkarttığımda ikisini bir götürdüğümde bir sorun teşkil eder mi?

2. Daha önce WAT ile 3 sezon aynı bir markette çalıştım. Ve işveren beni tutmak istiyor. Maddi olarak çok yüksel meblağlar gösteremememden ötürü I 134 formu doldurtabildim. Kalacak yeri de daha önce kaldığım ve kalacağım yeri gösterdim. Job ve housing offer için bir yazı aldım. Bir birey için 4-5bin dolar ve I134 formu yeterli olup olmayacağı hakkında bilgilerinize danışmak isterim.

Gökhan Kazanç
      Gökhan Kazanç