• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. muratgul44
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

muratgul44

@muratgul44

0
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

muratgul44 Takip etme Takip Et

muratgul44 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Malum güne çok az kaldı. Dosya numaramızın yüksek çıkması durumunda herkesin aklındadır doysa taşıma işlemi, benim oldugu gibi. Shengen ülkelerine giriş için yeşil pasaportum var bu süreçte shengen ülkelerinden en hızılı mülakat tarihi veren yer viyana konsolosluğumu yoksa bakşa önerisi olan varmı?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      muratgul44

@ATS16 bu videoyu izledim hadi kendim ve eşimle alakalı olarak bu formu doldurdum diyelim sonrasında 2 çocuk için nasıl dolduracagımı bilmiyorum. Onlarıda bizimki gibi doldurdugumuzu varsayıyorum adres sekmesinde 16 yaşından sonraki yaşadığınız tüm adresleri girmemiz isteniyordu ya çocuklar 16 yaşından küçük adres konusuna sadece mevcuttaki adresi mi yazmalıyım.

M
      muratgul44

İyi geceler. Green card çekilişi sonrasında doldurulacak olan ds260 formu ile alakalı bişey sormak istiyorum. Ben evli ve iki çocuklu biriyim, bu formu her birey için ayrı ayrı doldurmam yönünde birçok youtube videosu var ama çok açıklayıcı bir video göremedim. Case number ile kendi adıma giriş yapıp aile ve ebeveyn bilgilerini girip formu tamamladıktan sonra aynı case number ile tekrar giriş yapıp silbaştan eşim adına aynı formu doldurmam mı gerekiyor keza çocuklar içinde aynı süreci mi izlemem gerekiyor bilgi verebilecek kimse varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.

M
      muratgul44