son belki 15 gundur ki , ancaq greencardla alakali videolara bakiyorum , kazanmasak depresyondayik 
Royal Besırov
@Royal Besırov
Royal Besırov tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Royal Besırov tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
son belki 15 gundur ki , ancaq greencardla alakali videolara bakiyorum , kazanmasak depresyondayik

-
RE: ABD Yolunda EvlilikAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@gucarslan evet haklisiniz , sadece ciktiktan sonra yanlis hec etmeyim deye bilgi toplayiram. Ayrica tesekkur edirem
-
@gucarslan ilkin addim olaraq , formu bekar olaraq doldurmak lazim anladigim kadarla , daha sonra mulakat tarihi belli oldukdan sonra esim icin de formu actirmali ve elave etmeliyem onuda. Bes mulakat tarihi bilindikden sonra esimide ds260 elave edib gonderdiyimiz zaman sefirliye esim icin lazimi senedleri yigmaliyam yoksa evvelceden yeni gc cavab ciktikdan sonra benimle beraber esiminde senedlerin yigmaliyam ?
-
nisanli kimi doldurmak olurmu formda?
-
benim bur sorum olacakdi, simdi nisanlıyım ben Greencard cıktıktan sonra evlenmeyi dusunurem fakat beni dusunduren konu ds260 dolduran zaman ben kendimi tekmi yazmaliyim yoxsa nisanlimida? yada kendimi tek yazib daha sonra interview a kimi evlenib formda deyisiklik ede bilirmiyem?